Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.06 secunde)
Eu despre el am scris in cartea mea Confesiunile unui cafegiu si voi continua sa scriu si in urmatoarea carte care se numeste Juramantul unui cafegiu, sper sa reusesc sa o termin pana in toamna si sa o public cu ocazia urmatorului targ de carte Gaudeamus.
Russell Targ si Harold Puthoff, cu bune conexiuni in structurile informative. Cititorii poate isi amintesc ca acesta din urma a avut recent un rol important si in AATIP, proiectul OZN secret al Pentagonului.
Am lucrat toata perioada la Spitalul din Filipestii de Targ, in care efectuam garzile de Pasti, Craciun si de Anul Nou.
V-am invitat la acest targ sa stati de vorba cu o parte din membrii academiei. Si am stat. - Spuneati despre cele 70 de plante folosite.
Russell Targ, unul dintre conducatorii SRI, a subliniat ca deocamdata se stie doar ca precizia perceptiei extrasenzoriale nu scade cu cresterea distantei dintre medium si obiect.
Cel mai cautat produs la acest targ de la Muzeul Taranului Roman a fost cozonacul cu nuca, ne-a spus Brandusa Gemanaru de la Cozonac de Casa din Bucovina.
Astfel, Marian Oprisan a pierdut controlul in CJ dupa mai bine de sase ani de cand conduce institutia, situatia venind, dupa cum se vorbeste prin targ, si ca urmare a unor directive venite chiar de la conducerea partidului ca baronul sa fie rasturnat fara a se starni scandal in PSD.
Puneau o serie de conditii inacceptabile, iar acest lucru m-a deranjat, pentru ca noi nu facem din politica un targ", a aruncat Dragomir bomba.
Normal ca si el doreste sa ia parte la acest targ cu toata lumea", a completat Gusa. Atat Talpes, cat si Melescanu au negat ca ar fi fost ofiteri ai Serciciului de informatii.
Daca deputatul Andrian Mihei a plecat de la PC, iar locul acestuia a fost luat - in fruntea Organizatiei Judetene de la Constanta - de fostul prefect Gheorghe Martin (ex-membru PSD), logic a fost ca si despre Valentin Zeicu sa existe rumori prin targ.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, crede ca presedintele Basescu si-ar fi depasit atributiunile in urma perfectarii acestui targ, dar cel mai plastic in exprimare a fost vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas.
Mai multe nu stiu ca patronii sunt plecati in Italia, la un targ de prezentare", a spus Marius Mardare. Am incercat sa luam legatura cu Ion Fortan, dar sotia sa nu a dorit sa comenteze nimic pana la inapoierea acestuia in tara, lucru preconizat la inceputul saptamanii viitoare.
Barfa care circula prin targ pe aceasta tema este o consecinta a razboiului PNL-PD, sustin insa liberalii. Mai mult, declara liberalii, ideea cum ca ei ar duce tratative cu echipa Radu Mazare de schimbare a viceprimarului Gabi Stan cu un PNL-ist, "este rodul imaginatiei democratilor".
"Pe mine ma amuza ca vorbeste lumea, stiti cum este romanul, arunca vorbe in targ", ne-a spus seful DJT, potrivit caruia informatia lansata de PD este gresita.
Afirmatiile acestuia vin sa intareasca vorbele care circulau prin targ in ultima perioada, cum ca Tariceanu a cam deslusit cine poarta sambetele litoralului constantean, si anume Ionel Manafu.
Astazi am avut actiuni si intr-un targ, si la Matca, in zona Tecuciului, pe probleme de agricultura, si in nordul judetului am avut doua intalniri, in special cu populatia din mediul rural".
De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
"In Varna, gardul viu exista cu adevarat" Pensionarii nu s-au putut opri sa compare imaginile primavaratice din Varna cu cele din Constanta, un targ aglomerat, plin de praf, in care oamenii isi ofera pomenile traditionale in Saptamana Patimilor deschizand gemurile si intinzand mana din balcon in balcon, "fiindca urbanismul aducator de profituri grupului de interese din jurul primarului, ne permite acest lucru, ne permite chiar sa citim si ziarul vecinului din blocul vecin", dupa cum se exprima, mai plastic, un batran.
Ultima barfa care circula prin targ este ca noul primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, ar putea fi unul dintre alesii locali care s-ar putea reorienta catre...
"A tunat si i-a adunat, a batut toba in targ si s-au adunat tot felul de categorii a unor reprezentanti ai unor grupuri care fie nu aveau ce cauta unii langa altii, fie, luati impreuna, nu aduc cu ideea de guvern", a spus Hogea, intr-o conferinta de presa, referindu-se la "guvernul din umbra" al PD-L.
google-analytics.com