Jurnalul National informeaza: "Nastase: Sansa romanilor de a scapa de acest guvern se numeste UDMR".
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, indeamna UDMR sa dea o mana de ajutor la doborarea Guvernului Boc, cu ocazia motiunii de cenzura pe care USL ar depune-o in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pe Codul Muncii.
"Daca guvernul isi va angaja intr-adevar raspunderea in fata parlamentului pentru Codul Muncii, atunci USL depune o motiune de cenzura. Chiar daca, din punct de vedere matematic, acest demers pare in acest moment inutil, opozitia are datoria de a transmite acest semnal si de a fi solidara cu sindicatele. Cum, de multe ori, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu este exclus ca aceasta motiune sa fie o buna oportunitate pentru cei care isi doresc indepartarea lui Emil Boc din fruntea guvernului.
Nu este exclus ca aceasta motiune sa fie o buna oportunitate pentru acei pedelisti care isi doresc indepartarea lui Emil Boc din fruntea guvernului", scrie Nastase pe blog, adaugand: "Totusi, nu in parlamentarii PDL imi pun sperantele. Acestia au demonstrat de multe ori ca, la ordin de sus, pot sta cuminti in banci fara sa clipeasca. Sansa romanilor de a scapa de acest guvern care ii umileste si ii loveste din toate directiile se numeste azi UDMR. Sunt convins ca liderii Uniunii stiu foarte bine faptul ca etnicii maghiari se confrunta cu exact aceleasi probleme ca si romanii: le-au fost taiate pensiile si salariile, nu au locuri de munca, se confrunta cu preturile tot mai mari, sunt nemultumiti de serviciile publice de slaba calitate pentru care platesc numeroase taxe si impozite etc", scrie Nastase pe blog.
"PSD si PNL vor castiga alegerile, iar Traian Basescu si guvernul sau vor fi indepartati de la putere. UDMR are insa sansa de a scurta acest drum si de a face bine populatiei mai repede", este de parere fostul premier PSD.
"Victor Ponta este coleg in echipa lui de raliu cu un etnic maghiar, Edi Kelleti. Impreuna, au castigat campionatul national. Pare un exemplu banal, dar adevaratele legaturi nu sunt cele create de contracte sau acorduri politice, ci cele functionale, din viata obisnuita", incheie presedintele Consiliului National al PSD.