Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (4.23 secunde)
Dupa targ, se va redeschide magazinul Universul Cristalelor de pe Bd. I.C. Bratianu nr. 5, sector 3.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
Este primul meu targ si am lumanari naturale din ceara de soia, uleiuri esentiale si nu folosesc nici aditive, nici conservanti.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, este plecat la un targ de cristale la Iasi.
Cornelia Untilov de la Artada: Am venit la targul de produse traditionala din curtea MTR cu lucruri din piele, genti, coliere, cercei.
Colectionarul va veni si in acest week-end la targ.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, geolog si el, este plecat la un targ de cristale la Pascani.
O gasiti si azi la targ.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
Colectionarul Silviu a venit la targul din curtea MTR cu fotografii vechi, tarani, discuri cu muzica populara, fotografii vechi inramate reduse la 40 ron, obiecte de bronz ,ii din diverse zone ale tarii la 200 ron, dar si rochii brodate la 400 ron.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie.
"Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie. Au fost si expozanti romani din:
Si a lui Russell Targ Ph.D., la Stanford Research Institute din Menlo Park (California), unde se desfasurau, de mai mult timp, cercetari privind fenomene psi cum ar fi:
Pe langa Ingo Swann, participa si Russell Targ, implicat de mult timp in cercetari de parapsihologie. Una dintre primele probleme cu care experimentatorii s-au confruntat a fost modul in care trebuie comunicat catre medium locul in care trebuie "sa se deplaseze" prin extracorporalitate.
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu fiica si fiul.
Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej.
Acesta i-a spus ca in Chile avusese loc in martie 2000 o expozitie si un targ international al aerului si spatiului, manifestare organizata din doi in doi ani, la aeroportul Los Cerrillos.
"In functie de fiecare targ, la unul merg fetele de masa, la altul iile, la altul basmalele sau fustele traditionale", a adaugat Anuta Stan.
google-analytics.com