Deputatul PSD de Suceava Tudor Mohora a declarat ca PSD trebuie sa-si argumenteze propria pozitie referitoare la tema alegerilor anticipate, care vor fi impuse de Putere, in loc sa se multumeasca cu votul negativ acordat de populatie actualei guvernari.
“Cei de la putere forteaza sa avem alegeri anticipate in toamna acestui an. Dupa 25 aprilie vor veni in forta“, a atentionat Mohora la Conferinta judeteana a PSD Suceava.
Deputatul a apreciat ca, data fiind readucerea in discutie a anticipatelor de catre actuala guvernare, este necesar ca PSD sa-si con-struiasca “propriile argumente pentru alegeri“. Mohora a precizat ca din acest motiv trebuie monitorizata “la sange“ activitatea Puterii, care sa fie sanctionata cand greseste.
Totodata, Mohora a spus ca PSD va trebui sa-si construiasca proiectele de guvernare si a salutat initiativa infiintarii postului de presedinte executiv al partidului, care “sa fie seful guvernului din umbra“ si sa-si coordoneze echipa de ministri.
Parlamentarul PSD a mai declarat ca ar fi necesar ca si la organizatiile judetene sa fie desemnati presedinti executivi si a argumentat aceasta masura din perspectiva crearii acelor “reflexe ale unor oameni care vor veni la putere“.