Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (2.84 secunde)
- joi, 21 septembrie) am avut un sofer care a plecat fara sa plateasca, dupa ce a alimentat cu benzina de la pompa 6, in valoare de un milion de lei vechi", a declarat operatorul unei benzinarii Rompetrol, situata pe bulevardul 1 Mai.
De exemplu, un sofer de "dric" nu are nevoie de cunostinte deosebite, dar trebuie sa respecte anumite reguli. Brancardierul, la randul sau, trebuie sa respecte anumite reguli (sa nu zgaltaie sau sa rastoarne sicriul cu defunctul).
Ingrijorarea concurentei celui mai nou model fabricat la uzina pitesteana se datoreaza faptului ca pe de o parte, Loganul Break dispune de 7 locuri, in timp ce capacitatea modelelor amintite de la Renault, Citroen, Peugeot si Fiat nu depasesc cinci locuri pentru sofer si pasageri.
Biroul Asiguratorilor va deveni Oficiu de garantare si va achita pagubele provocate de un sofer care nu are RCA. Ulterior, Oficiul de garantare va recupera banii de la autorul accidentului prin executarea silita asupra bunurilor pe care acesta le are in proprietate.
Informatiile de care un sofer sportiv are nevoie, precum temperatura uleiului din motor, presiunea acestuia si presiunea in sistemul turbo, sunt oferite de trei ceasuri plasate central pe bord.
In materie de siguranta, Logan VAN este dotat, in functie de versiune, cu airbag frontal sofer si, optional, cu airbag frontal pasager.
Un sofer roman isi pastreaza masina, in medie, vreme de 14 ani. Lucru de neconceput in alte state europene. Veniturile romanilor cresc, iar creditele sunt din ce in ce mai la indemana.
economist, operator PC, vinzator, inginer imbunatatiri funciare, sofer, secretar, gestionar etc. "Cei mai cautati in ultimul timp sint soferii, dar si cei care lucreaza in constructii si in domeniul confectiilor textile.
Toate cele trei motorizari vor avea o cutie de viteze manuala cu cinci rapoarte ce vor fi optimizate pentru fiecare motorizare în parte.Noul Peugeot 207 Van va avea parte si de toate sistemele de siguranta care sunt si pe actualul 207 hatchback si va include în varianta standard airbag pentru sofer si pasagerul din dreapta.
Scaunele fata sunt dotate cu spatar cu senzori Lordo pentru sofer si cu reglare electrica pentru ridicarea pernelor si pentru înclinarea spatarului.
Pachetul Cosmo Confort include farurile cu xenon cu sistem de spalare prin presiune, tapiterie din piele, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, oglinda interioara si exterioara sofer electro-cromatica, în timp ce oglinzile exterioare sunt rabatabile electric.Alt motor diesel, în toamnaAntara este propulsat de doua motoare diesel 2.0 CDTI ECOTEC, de 150 CP si un cuplu maxim de 320 Nm, cuplate la o transmisie în cinci trepte fie manuala, fie automata, urmând ca din toamna acestui an sa fie disponibil alt diesel, de 127 CP.
Comenzile si instrumentele de bord sunt orientate catre sofer, totul este la îndemâna. Rosul turometrului începe de la 9000 de rpm.
Aeroportul militar Ghedi din Brescia a fost scena unui eveniment iesit din comun, o cursa de acceleratie între un avion de vânatoare Tornado si un Lamborghini Reventon, condus de un sofer de test al producatorului auto italian.
Printre dotarile standard sunt incluse jante de otel si anvelope Michelin, oglinzi electrice si încalzite, proiectoare de ceata, computer de bord, tapiterie din stofa, tetiere active fata, scaun sofer reglabil pe înaltime cu suport lombar, centuri fata cu pretensionare si limitare de sarcina, suspensii spate multilink, EBD plus ABS, servodirectie mecanica, airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, RDS Radio +CD +MP3, comenzi audio pe volan, patru boxe si doua tweetere, coloana de directie telescopica, închidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, filtru de aer si aer conditionat manual, cu torpedou refrigerat. 
In cazul in care Camera Taximetristilor sau Primaria vor considera ca comportamentul unui sofer lasa de dorit sau acesta reprezinta un potential pericol pentru ceilalti participanti la trafic, avem posibilitatea sa nu-i mai acordam certificatul de conduita profesionala.
Primul nivel, care include in echiparea de serie airbag sofer si scaun pasager rabatabil, poate fi echipat cu motorizarile pe benzina 1.6 MPI si diesel 1.5 dCi 70 CP.Nivelul Pack Confort va oferi suplimentar echipamente precum directie asistata, inchidere centralizata, retrovizoare reglabile din interior sau baghete de protectie laterala.
Primul nivel, care include in echiparea de serie airbag sofer si scaun pasager rabatabil, poate fi echipat cu motorizarile pe benzina 1.6 MPI si diesel 1.5 dCi 70 CP.
KITT Hero, un Mustang Shelby GT500KR, KITT Attack, un "Hero" cu performante sporite care se transforma într-o masina de atac, si KITT Remote, o versiune fara sofer.Având în vedere ca sunt construite pe baza editiei limitate GT500KR, masinile beneficiaza de elemente care sa îmbunatateasca performanta, incluzând un V8 supraalimentat care produce mai mult de 500 de cai-putere, evacuare sport, suspensii performante si roti supradimensionate.Casa de licitatii Barrett-Jackson din Palm Beach, Florida, a vândut de curând doua Forduri Mustang Shelby GT500KR din noua serie TV "Knight Rider", la un pret "batut" de 300.000 de dolari.
KITT Hero, un Mustang Shelby GT500KR, KITT Attack, un "Hero" cu performante sporite care se transforma într-o masina de atac, si KITT Remote, o versiune fara sofer.Având în vedere ca sunt construite pe baza editiei limitate GT500KR, masinile beneficiaza de elemente care sa îmbunatateasca performanta, incluzând un V8 supraalimentat care produce mai mult de 500 de cai-putere, evacuare sport, suspensii performante si roti supradimensionate.Casa de licitatii Barrett-Jackson din Palm Beach, Florida, a vândut de curând doua Forduri Mustang Shelby GT500KR din noua serie TV "Knight Rider", la un pret "batut" de 300.000 de dolari.
În acelasi dosar a fost pus sub acuzare si administratorul SC BODU, Florin Bogdan Badita, fost angajat al LPF, ca sofer personal al lui Mitica Dragomir, acuzat de complicitate la luare de mita, spalare de bani, fals intelectual si uz de fals.  Afacere cu banii Ligii Procurorii precizeaza în rechizitoriu ca, pe 4 aprilie 2001, Dumitru Dragomir a primit de la Gino Iorgulescu un teren cu o suprafata de 351,79 mp, în valoare de 32.600 de dolari, amplasat în Bucuresti.
google-analytics.com