Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (3.44 secunde)
"Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleaca in fiecare dimineata de acasa, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea si, apoi, el se intoarce acasa", a precizat Adriana Dutulescu.
Agentul Mitru ii retinuse ultimului sofer documentele de identitate si permisul de conducere pana la primirea spagii. In momentul flagrantului, omul legii se afla in timpul serviciului, facand echipa cu un subofiter de la Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova.
Fostul sef al IJJ Gorj, colonelul Eugen Tambrea, si-a pierdut postul in urma unui scandal in care au fost implicati cinci subordonati de-ai sai care au agresat un sofer in trafic.
Ei sunt acuzati ca au sicanat o femeie, in trafic, ba chiar au incercat sa-l altoiasca pe sofer. Inutil de amintit ca atentia acordata de televiziuni acestui incident nu a fost nici pe departe la nivelul "scandalului" provocat de poza cu seful DIAS.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu, un sofer aflat in trafic a anuntat la numarul de urgenta 112 ca a vazut fum iesind de la un elicoptersi, tot in zona a vazut inca un aparat care survola.
Referitor la cea de-a doua categorie de critici, venite in special din partea asociatiilor profesionale ale transportatorilor, acestea sustin faptul ca suspendarea timp de cateva luni sau chiar ani a permisului auto echivaleaza, pentru un sofer profesionist, cu interzicerea dreptului la munca.
Ca le dau sofer, masina, garzi de corp si haleala de la protocol, basca parandaraturi si sifoane, acum n-o sa le platesc si gigeacul!
Dumnealui e un om foarte bogat si-si tine nevasta acasa, are bona, menajera, sofer, vila, dar probabil ca doreste o indemnizatie si pentru soata, ca deh, poate le mai trebuie ceva firfirei pentru colindatorii de Craciun.
La randul sau, Mihail Tecau, directorul Departamentului de Asigurari Obligatorii si Fond de Protejare din cadrul CSA, ne-a spus ca pana in 2006 nu crede ca se vor aplica penalitati la asiguratorii care incheie o polita RCA cu un sofer care nu si-a denuntat vechiul contract.
i"Aveam nevoie de mai multi soferi, iar acea doamna nu este sofer. Eu angajez personalul de care am nevoie.
Potrivit lui Mihai Vlad, reprezentantul protestatarilor si fost lider de sindicat, fiecare sofer are de incasat intre 14.000.000 si 15.000.000 de lei, suma care reprezinta salariile restante din luna iunie si pina in prezent.
Pare o poveste de iubire si, in fond, poate chiar este vorba de o atractie intre masina si sofer. Producatorii de automobile sunt constienti de aceasta situatie si o studiaza cu atentie pentru a intelege secretul.
Din acesti bani, "profesionistul" nu trebuie sa cheltuie un sfant, intrucat ospitalierul popor roman ii ofera oricum si cazare de cinci stele, masina cu sofer la poarta, servicii medicale complete gratuite pentru el si intreaga familie, loc de munca retribuit pentru sotie si invatamant gratuit intr-o scoala internationala pentru copii.
Astfel, un sofer poate incasa pentru depasirea vitezei o amenda cuprinsa intre 30 si 500 de euro, in functie de procentul cu care a depasit viteza limita si daca vehiculul se afla sau nu intr-o localitate.
Daca macar aceste date ar fi completate, orice agent de circulatie care l-ar opri pe sofer in trafic ar observa ca au trecut cele 30 de zile prevazute de lege de la data vanzarii, ar opri certificatul de imnatriculare, ar lua placutele si la revedere.
In privinta sistemului de franare, majoritatea versiunilor Accent sunt disponibile standard cu sistem de franare ABS cu EBD, tot standard fiind disponibile si airbag-ul pentru sofer si aerul conditionat.
Automat, preturile celor existente vor scadea", a opinat, la randul sau, Benone Gavrilescu, sofer pe o masina Matiz. In ce priveste preturile, trebuie spus ca modelele Daewoo se vand pe piata in prezent la sume cuprinse intre 5.199 de euro si 14.999 de euro.
"Avem sumele stabilite pentru fiecare actiune, in care sunt incluse preturile pentru sofer, motorina si amortizarea. Mai mult, putem sa le cerem, dar mai putin de atat nu.
Nici siguranta nu este uitata, masina fiind dotata cu airbag frontal sofer, ABS Bosch si repartitor electronic de franare si airbag frontal pentru pasager, cu deconectare manuala.
doi asistenti farmacie, un operator calculator, 11 confectioneri articole textile, un sofer pe autocamion, patru agenti de paza, cinci agenti de asigurare, un administrator, un vanzator, un dispecer si 17 muncitori necalificati.
google-analytics.com