Galatenii doritori sa testeze noua utilitara din gama Logan se pot prezenta, incepind de astazi, la sediul Nalba din piata Energiei, partenerul Dacia din localitate oferind posibilitatea tuturor celor interesati sa-si faca, la fata locului, o impresie cit mai pertinenta in privinta aptitudinilor Logan VAN participind la drive test.

Dupa succesul modelelor Logan berlina si Logan MCV, Dacia isi continua innoirea gamei cu un vehicul utilitar, Logan VAN. Vehiculul utilitar este echipat cu doua motorizari pe benzina, 1.4 si 1.6, 8 supape si o motorizare diesel 1.5 dCi, toate trei fiind deja verificate pe numeroase vehicule din gama Renault. Adevarata referinta in materie de motorizare diesel, motorul 1.5 dCi are la baza o tehnologie moderna. El este echipat cu un sistem de injectie common rail de a doua generatie care ofera confort, suplete in utilizare si un consum redus, de numai 5,3 l la 100 km.

In materie de siguranta, Logan VAN este dotat, in functie de versiune, cu airbag frontal sofer si, optional, cu airbag frontal pasager. Sistemul de retinere este compus din centuri de siguranta dotate cu 3 puncte de fixare.

Structura caroseriei permite o capacitate de incarcare de pina la 800 kg, valoare care se situeaza la cel mai bun nivel pentru segmentul furgonetelor. Lungimea caroseriei, superioara cu 200 mm fata de cea a versiunii Logan berlina, asigura variantei Logan VAN o capacitate de incarcare pe lungime de 1.936 mm, o valoare inedita pentru aceasta categorie de vehicule utilitare.