Aproape 700 de locuri de munca au fost puse la bataie de agentii economici, 45 la numar, care si-au anuntat pina la acest moment prezenta la bursa locurilor de munca ce urmeaza a avea loc pe data de 20 aprilie. Si asta pentru ca la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, vineri, incepind cu ora 9.00, se va desfasura bursa generala a locurilor de munca.

"Aceasta actiune se va desfasura sub egida anului european al egalitatii de sanse. Bursa locurilor de munca se va desfasura concomitent in Galati si Tecuci. La noi se va face la Universitate, iar la Tecuci la Casa de Cultura", a anuntat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Victoria Movileanu. Din aceeasi sursa am mai aflat ca au fost contactati in jur de 1.500 de angajatori, dar doar 45 dintre acestia isi anuntasera prezenta pina pe ieri. La Tecuci pina pe 16 aprilie isi anuntasera prezenta zece angajatori, care au scos "la vedere" 66 de locuri de munca.

Administratorii de societati le vor oferi galatenilor locuri de munca in constructii, comert, constructii navale, servicii, confectii textile, in timp ce tecucenii vor avea liber la urmatoarele ocupatii: economist, operator PC, vinzator, inginer imbunatatiri funciare, sofer, secretar, gestionar etc.

"Cei mai cautati in ultimul timp sint soferii, dar si cei care lucreaza in constructii si in domeniul confectiilor textile. Vineri ii asteptam atit pe angajatori, cit si pe cei care-si doresc un loc de munca, pentru a participa la aceasta bursa", a conchis Victoria Movileanu.