Cautare

358 de rezultate pentru "sofer" (3.66 secunde)
Au spalat geamurile masinii, au umflat rotile, iar la final au platit cu bani marunti. In aceste conditii, niciun alt sofer n-a indraznit sa se mai aseze la coada, potrivit Realitatea TV.
Pe de alta parte, condusul foarte agresiv este factorul care scade cel mai mult autonomia si o poate reduce cu pana la jumatate fata de un sofer care conduce foarte linistit", mai spune responsabilul pentru proiectul Fluence ZE care precizeaza ca e important si numarul de pasageri din masina fiindca autonomia scade cu 5% pentru fiecare 100 kg de incarcatura in plus.
Cele mai avantajate sunt persoanele calificate, joburile oferite fiind de electrician (11), sofer (2), lucrator comercial (1), agent de vanzari (1), operator calculator (1), consilier/expert/inspector/referent/economist in managament (1), consilier institutie publica (1).
"Plastic vorbind, am cumparat un autobuz si ma uit siderat cum fostul sofer (dat deja afara) incearca sa fuga cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot si cu bagajele tuturor si cu banii incasati pe bilete, fara sa inteleaga ca mai devreme decat intelege el urmeaza un final dezastruos!".
Politistii doljeni spun ca, incepand cu 1 noiembrie, daca un sofer este depistat conducand un autovehicul pe drumurile publice fara a avea montate cauciucuri de iarna, acesta va fi sanctionat.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Adica eu de exemplu am o masina, prima inmatriculare e pe 2005, s-a platit la ea taxa de poluare si acuma nu stiu daca o cumpara cineva mai plateste, nu mai plateste", a spus un sofer pentru Realitatea TV.
Dupa 31 martie, amenzi si penalitati Reamintim ca, potrivit unei hotarari a Consiliului Local Craiova, orice sofer care parcheaza pe domeniul public din municipiu este obligat sa achite o taxa.
In cele din urma am lasat textul asa cum l-a scris bloggerul, indignat de moartea unei fete de 30 de ani din cauza unui sofer criminal.
Sigur ca, vorba lui Cornel Dinu, Lucescu e un sofer excelent. Declaratie a lui Olivian Gotiu, tanarul care facea analize la Hunedoara cu 20 de ani sau mai mult inainte sa apara sistemele de azi:
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
Connect R a plecat singur, in masina personala condusa de sofer, sa-si rezolve treburile care pareau a fi urgente. Nu de alta, dar nu a avut vreme sa-si mai duca sotia acasa, aceasta fiind nevoita sa ia un taxi.
A asteptat ceva timp pana cand a fost preluata de acolo de o masina cu sofer si dusa la petrecere, dar a considerat ca a actionat extrem de bine, pentru ca nu a vrut sa-si puna viata in pericol.
Participa la Revolutia romana, apoi la 'fenomenul Piata Universitatii' ca sofer personal al unor jurnalisti americani. In octombrie 1990, sufera un accident vascular cerebral, in urma caruia ramane cu o hemipareza pe partea dreapta.
Imaginati-va un asemenea joc intre vatman sau sofer si calatori in oricare mijloc de transport din Bucuresti ! Hai, avanseaza inainte si mai lasa povestile!
Este ajutat de Yousef, un sofer de taxi si ghid suficient de convingator jucat de Alexander Black, care a studiat in Statele Unite, e mereu pus pe glume, dar flirteaza cu cine nu trebuie:
Pachetul de 990 de lei contine un cadou surpriza din partea Deliei, iar organizatorii pun la dispozitie clienților o masina din clasa premium si un sofer care sa-i ia de acasa si sa ii duca inapoi.
• Unul dintre teroristi a fost angajat ca sofer la una din firmele din complex. Si-a dat demisia cu un an inainte.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
google-analytics.com