Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (3.42 secunde)
Ii place mai mult sofer pe taxi. De fapt, are o fata si are impresia ca, daca pleaca, ramine fara e ", spune el.
pentru femei - curatitor, infirmier, ospatar, menajera, hamal, bucatar, asistent medical, vanzator, barman, confectioner, iar in cazul barbatilor - zidar, sofer, mecanic, dulgher, montator, magaziner, sudor, tamplar, hamal, curatitor.
Ea este secretara, el este sofer. Au impreuna un copil de zece ani. Camelia castiga 760 de lei net, din care incaseaza efectiv 500 de lei.
In primele doua-trei zile circulatia a fost critica, apoi fiecare sofer si-a dat seama si a ocolit. GdS: Autobuzele vor mai circula?
Un sofer amabil ne-a dus pana la sediul MApN. Nimeni nu a putut sa ne ofere vreo explicatie privind diversiunea armata.
Intrarea in retailul de carburant, extinderea acoperirii nationale si extinderea gamei de servicii si produse nu doar pentru companii ci si pentru fiecare sofer si partenerii sai de drum, sunt doar cateva din proiectele la care lucram.
in alte doua accidente cauzate de Pokemon Go au fost implicati ofiteri de politie in Baltimore si orasul canadian Quebec, cei din urma avand nevoie de ingrijiri medicale in urma coliziunii care s-a produs cand un sofer care se juca la volan a lovit masina in care se aflau ofiterii.
Un oficial local a fost grav ranit de catre indivizi aflati la bordul unei masini in cartierul Baiyaa, iar in cartierul Amariyah a fost ranit un sofer al Ambasadei Iordaniei.
- Tips ( bacsis ) pentru sofer,personal hotelier,transferuri microbuz 40 Euro. ACTE NECESARE: - pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Pe de alta parte, Ilie Constantin, sofer, a precizat ca prioritara nu e amenajarea sensului giratoriu de aici: "Nu muream noi daca nu il faceau.
Spre buget s-ar mai putea indrepta, de asemenea, cate doua milioane de lei de la fiecare sofer prins cu anvelopele murdare pe carosabil.
Statea in pozitia tipica pentru un sofer, dar nu facea niciun gest, doar odihnindu-si mainile pe genunchi, sau poate pe un panou, care nu era insa clar vizibil.
Am terminat in dreptul Casei de Cultura si l-am trimis pe sofer sa lase masina la sediu, iar el a venit cu masina personala la manifestari", a declarat Dumitru Rascolean.
- Daca simtiti aparitia unei crize anginoase, opriti-va din orice activitate (opriti masina, daca sunteti sofer), asezati-va (daca stati in picioare), iar daca durerea persista, luati-va medicamentul cu care sunteti obisnuit.
De pilda un sofer din Long Beach (Mississippi) s-a plans politiei ca o fiinta cu clesti i-a batut in geamul masinii, ca apoi sa recunoasca faptul ca a fost doar o gluma.
"Am fost acolo in calitate de sofer si era sa ma rastorn cu masina. Am stricat patru-cinci masini pe acel drum.
"Degeaba ai masina buna, daca nu ai sofer bun" In fine, scenariul concursului trucat este completat de modalitatea in care s-a anuntat punctajul in cazul lui Ganea si a lui David:
Un sofer a bruscat o femeie. Deontologul fara pata si prihana Rares Bodan riposteaza: INADMISIBIL! Aceasta tara nu se poate civiliza cu astfel de brute.
Rapiri suspecte Un caz tipic de rapire este cel din vara anului 1989, cand, in regiunea Kirovgrad, din Ucraina, a disparut un barbat in varsta de 58 de ani, de profesie sofer.
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
google-analytics.com