Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (2.60 secunde)
Am obtinut si un procent de 15% la salarii pentru cei care nu primesc tichete de masa, dar si eliberarea gratuita a unor certificate medicale, certificat prenuptial, fisa medicala pentru obtinerea carnetului de sofer etc.
In landul Baden-Würtemberg, un sofer de autobuz, in varsta de 70 de ani, a murit dupa ce autovehiculul pe care il conducea a intrat in coliziune cu o camioneta, pe un drum national.
In landul Baden-Würtemberg, un sofer de autobuz, in varsta de 70 de ani, a murit dupa ce autovehiculul pe care il conducea a intrat in coliziune cu o camioneta, pe un drum national.
De remarcat este insa faptul ca la un moment dat, in decursul anului 2006, Pane a fost transformat din sofer in specialist al consiliului pentru ca numai asa se poate explica de ce in luna septembrie angajatul figureaza ca reprezentant de drept al CJ Dolj la Reuniunea Grupului Mixt de Coordonare pentru Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera in Bulgaria la Silistra.
Dar au fost cam multi senatori care nu au primit sofer", a spus liderul sindicatului soferilor din Senat, Mihai Nistor.
Zaharia Bejan, sofer de meserie, a ajuns in aceasta situatie dupa ce, vineri seara, a incercat sa taie niste sipci la circular.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.
Nu vad nici macar ca ar fi necesar sa aiba sofer si masina", a ridicat consilierul Brezniceanu problema. Cum nu se pot "rade" atat de repede atatea posturi de consilieri importanti, a fost facuta alta propunere de consilierul Diaconeasa, aceea de a pastra "unul sau doi".
Agentul l-a invitat pe sofer la masina de politie, unde i-a prezentat imaginile inregistrate de camera de la bord si i-a zis ca pentru asemenea abateri trebuie sa-i suspende permisul de conducere.
"Pe 30.06.2009, Politia a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca primarul Constantin Bragaru a dat dispozitie lui Mircea Cristian Cojocariu - sofer in cadrul primariei, sa conduca pe drumurile publice un autovehicul fara a fi inmatriculat.
Dupa ce s-a dezmeticit, seful CJPJ de la malul marii a realizat ca principala vina pentru producerea accidentului o are un alt sofer neatent, care a lovit automobilul ce s-a proptit in Jeep-ul CRD Limited, condus de Culetu.
A lucrat la fostul SMA Botosani, iar apoi a fost sofer la Centrul de Transfuzii. Imediat dupa Revolutie a luat un credit, a cumparat utilaje agricole si a intrat in afaceri.
Desigur, bunul-simt il poate determina pe sofer sa se lase depasit de politie sau de ambulanta, chiar daca acestea nu sunt in misiune urgenta...
Deputatul minoritatilor nationale Longher Ghervazen beneficiaza de serviciile lui Longher Iosif, care este angajat ca sofer la biroul sau parlamentar.
Caderea PDL, partidul de guvernamant, in sondaje este asociata de directorul IPP cu "dorinta de a cobori dintr-o masina al carui sofer mai agata cate un stalp sau accidenteaza cate un trecator".
Sunt ocupate doar posturile de secretar, contabil, sofer (persoana care monteaza placute la cladirile monument istoric si face fotografii), consilier de patrimoniu si operator baza de date.
Reprezentantii ISU sustin ca, pe perioada cercetarilor penale, Andrei Condurache va fi suspendat din functia de sofer, dandu-i-se alte atributii in cadrul inspectoratului.
Reprezentantii ISU sustin ca, pe perioada cercetarilor penale, Andrei Condurache va fi suspendat din functia de sofer, dandu-i-se alte atributii in cadrul inspectoratului.
Daca un sofer a participat direct la o activitate a Fiscului, poate a muncit cateva nopti pentru aceasta, el merita stimulente", a spus Blejnar.
Ca consilierii (scuzati cacofonia, dar n-am gasit alta rima) astia sa primeasca salarii bunicele, sa aibe masina cu sofer, secretare etc.
google-analytics.com