Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual. La rândul sau, Bogdan Dumitru Dragomir, asociat unic al SC BODU SRL Bucuresti, va fi judecat pentru spalare de bani si fals intelectual. În acelasi dosar a fost pus sub acuzare si administratorul SC BODU, Florin Bogdan Badita, fost angajat al LPF, ca sofer personal al lui Mitica Dragomir, acuzat de complicitate la luare de mita, spalare de bani, fals intelectual si uz de fals. 
Afacere cu banii Ligii Procurorii precizeaza în rechizitoriu ca, pe 4 aprilie 2001, Dumitru Dragomir a primit de la Gino Iorgulescu un teren cu o suprafata de 351,79 mp, în valoare de 32.600 de dolari, amplasat în Bucuresti. În schimbul acestuia, Dragomir ar fi acceptat cumpararea de catre Liga a unui teren cu o suprafata de 1.497 mp (amplasat în aceeasi zona) si a unei constructii nefinalizate, de 279,72 mp, ridicata fara autorizatie pe terenul respectiv. Potrivit anchetatorilor, LPF a achizitionat terenul si cladirea respective cu încalcarea Statutului Ligii, pentru suma de 355.000 de dolari, pret supraevaluat, triplu fata de cel practicat pe piata libera, în zona respectiva si la acea data.DNA sustine ca, pentru a ascunde mita, Gino Iorgulescu a trecut în proprietatea lui Florin Badita (soferul personal al lui Dumitru Dragomir) suprafata de 351,79 mp de teren, printr-un contract încheiat la un notariat public. În acesta, s-a consemnat în fals ca pentru imobil s-a achitat suma de 600.000.000 de lei vechi, desi în realitate acesti bani nu au fost achitati.
Pe 24 mai 2004, în baza altui contract de vânzare-cumparare, Badita, în calitate de administrator al SC BODU SRL Bucuresti, cu acceptul patronului Bogdan Dumitru Dragomir, a trecut terenul respectiv în proprietatea acestei firme, contract în care s-a consemnat în fals ca pentru tranzactie s-a platit suma de 900.000.000 de lei vechi. Sechestru
Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator asupra terenului primit cu titlu de mita, în vederea confiscarii de catre instanta de judecata. Dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casatie si Justitie.