Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (3.57 secunde)
El a fost conceput ca la viteze sub 100 km/h, la întoarcerea usoara a volanului, sa vireze rotile mai mult decât la viteze mari, pentru a-l ajuta pe sofer în traficul urban sau la efectuarea parcarii.
Astfel in dotarea standard pentru Polo Happy, in pretul de 8.500 de euro, TVA inclus, dotarea standard include aer conditionat, airbag sofer si pasager, radio CD-player cu patru incinte acustice, servodirectie electro-hidraulica, reglata in functie de viteza, caroserie in patru usi si bancheta-spate rabatabila.
Pentru români, în reteaua Eures mai sunt disponibile locuri de munca în Slovenia (sase, cu specializari de bucatar si de electrician-montator), în Slovacia (patru, ca sofer de tir) si în Polonia (doua, ca reprezentant vânzari).
Pentru români, în reteaua Eures mai sunt disponibile locuri de munca în Slovenia (sase, cu specializari de bucatar si de electrician-montator), în Slovacia (patru, ca sofer de tir) si în Polonia (doua, ca reprezentant vânzari).
Astfel, cele mai multe joburi scoase la petit sunt pentru persoanele care au studii medii si profesionale, cum ar fi de operator xerox, sudor, vanzator, sofer autoturisme si camionete, muncitor necalificat la demolare, ospatar, spalator vehicule, femeie de serviciu, fierar betonist, instalator apa-canal, brutar, frizer.
analist programator, inginer constructii civile, inginer sistem software, programator IT, inginer energetician, tehnician automatist, medic specialist, medic stomatolog, ospatar, confectioner, sofer, dulgher, frezor, zidar, miner, infirmier, bucatar, macelar“, a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Astfel, sunt disponibile posturi de ingrijitor cladiri (6), manipulant marfuri (4), lacatus mecanic (2), sofer de autoturisme si camioane (4), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, zidarie si mozaic (6), femeie de serviciu (2), spalator vehicule (2), lacatus mecanic (2), lacatus confectii metalice si navale (2), lucrator comercial (2), contabil (3).
Zilele trecute au intrat cinci persoane intr-un microbuz detinut de mine si l-au batut pe sofer, l-au si amenintat. Ei se instaleaza in statiile noastre si, desi spun ca sunt taximetristi, fac transport in judet.
Un accident produs pe cei 480 de kilometri 'doljeni' ai acestor drumuri intre un sofer din Gorj si unul din Olt, de exemplu, se inregistreaza la noi“, a explicat Stelian Nicolaescu, seful SPR.
Printre celelalte inovatii ale conceptului Light Car se numara interiorul adaptabil gusturilor fiecarui sofer. Adica, spre exemplu, "prizele" pentru aerul conditionat pot fi pozitionate oriunde doreste soferul.
Micul Ka a fost echipat de Ford cu sistem ABS airbag-uri frontale pentru sofer si pasagerul din dreapta cu un senzor "isteric" ce nu te lasa in pace pana nu respecti regulile si centuri de siguranta pentru ocupantii locurilor din spate.
Printre echipamentele standard amintim ABS, EBV, AFU, airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.
Functionam cu marfa putina, atat cat sa nu se inchida chioscurile", a mentionat Gheorghe Aparaschivei, sofer la Rodipet, adaugand ca judetul este singurul din Moldova care nu a fost preluat de o societate brasoveana.
Oprirea motorului este aproape imperceptibila, iar pornirea (generata de apasarea ambreiajului) poate fi resimtita in cel mai bun caz de sofer si de pasagerul din dreapta.
ABS, ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, aer conditionat manual, airbag sofer si pasager, airbag-uri laterale si cortina, sensor de blocare a usilor in mers, computer de bord, linie audio premium cu radio, CD, MP3, RDS, ceas, 4 boxe, 2 twetere, USB, inchidere centralizata, servodirectie electrica etc.
A condus aproape 3 sferturi din viata lui de sofer aceeasi masina si a ajuns la acest kilometraj fabulos. Singur, pentru ca n-a impartit masina cu nimeni.
antrenor de gimnastica aerobica si fitness, sofer de taxi, secretara primului purtator de cuvant al Guvernului de dupa Revolutie, referent la Biroul de Relatii Externe si Protocol la Senat, sefa de cabinet la Senatul Romaniei, prezentatoare a programului de noapte de la barul hotelului Intercontinental, director al Festivalului International de Film Dakino si coorganizator a doua editii ale concusului de modele "Look of the Year" al agentiei Elite.
"Daca un sofer participa in timp de zece nopti cu garda financiara sau cu vama la anumte investigatii, sau daca sta noaptea si ajuta la manipularea marfurilor, sau ajuta la descarcarea, eu zic ca aceasta persoana merita o mica bucatica din aceste stimulente", a explicat Blejnar.
"Intr-o zi am prins un sofer care avea asupra sa aproape 30 de bilete pe care le-a dat unor calatori, dar apoi le-a cerut inapoi si le-a revandut altor serii de calatori si tot asa", a mentionat Dumitru Balan, adaugand ca atunci cand nu vand bilete soferii isi fura din proprii bani, pentru ca din sumele incasate din taxarea calatorilor sunt achitate salariile lunare si contributiile la stat aferente acestora.
Alt sofer e hotarat sa tina masina in garaj in sezonul rece, pentru ca il costa prea mult patru cauciucuri de iarna.
google-analytics.com