Cautare

294 de rezultate pentru "sofer" (3.24 secunde)
Cele mai avantajate sunt persoanele calificate, joburile oferite fiind de electrician (11), sofer (2), lucrator comercial (1), agent de vanzari (1), operator calculator (1), consilier/expert/inspector/referent/economist in managament (1), consilier institutie publica (1).
"Plastic vorbind, am cumparat un autobuz si ma uit siderat cum fostul sofer (dat deja afara) incearca sa fuga cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot si cu bagajele tuturor si cu banii incasati pe bilete, fara sa inteleaga ca mai devreme decat intelege el urmeaza un final dezastruos!".
Politistii doljeni spun ca, incepand cu 1 noiembrie, daca un sofer este depistat conducand un autovehicul pe drumurile publice fara a avea montate cauciucuri de iarna, acesta va fi sanctionat.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Adica eu de exemplu am o masina, prima inmatriculare e pe 2005, s-a platit la ea taxa de poluare si acuma nu stiu daca o cumpara cineva mai plateste, nu mai plateste", a spus un sofer pentru Realitatea TV.
Dupa 31 martie, amenzi si penalitati Reamintim ca, potrivit unei hotarari a Consiliului Local Craiova, orice sofer care parcheaza pe domeniul public din municipiu este obligat sa achite o taxa.
In cele din urma am lasat textul asa cum l-a scris bloggerul, indignat de moartea unei fete de 30 de ani din cauza unui sofer criminal.
Sigur ca, vorba lui Cornel Dinu, Lucescu e un sofer excelent. Declaratie a lui Olivian Gotiu, tanarul care facea analize la Hunedoara cu 20 de ani sau mai mult inainte sa apara sistemele de azi:
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
Connect R a plecat singur, in masina personala condusa de sofer, sa-si rezolve treburile care pareau a fi urgente. Nu de alta, dar nu a avut vreme sa-si mai duca sotia acasa, aceasta fiind nevoita sa ia un taxi.
A asteptat ceva timp pana cand a fost preluata de acolo de o masina cu sofer si dusa la petrecere, dar a considerat ca a actionat extrem de bine, pentru ca nu a vrut sa-si puna viata in pericol.
Participa la Revolutia romana, apoi la 'fenomenul Piata Universitatii' ca sofer personal al unor jurnalisti americani. In octombrie 1990, sufera un accident vascular cerebral, in urma caruia ramane cu o hemipareza pe partea dreapta.
Imaginati-va un asemenea joc intre vatman sau sofer si calatori in oricare mijloc de transport din Bucuresti ! Hai, avanseaza inainte si mai lasa povestile!
Este ajutat de Yousef, un sofer de taxi si ghid suficient de convingator jucat de Alexander Black, care a studiat in Statele Unite, e mereu pus pe glume, dar flirteaza cu cine nu trebuie:
Pachetul de 990 de lei contine un cadou surpriza din partea Deliei, iar organizatorii pun la dispozitie clienților o masina din clasa premium si un sofer care sa-i ia de acasa si sa ii duca inapoi.
• Unul dintre teroristi a fost angajat ca sofer la una din firmele din complex. Si-a dat demisia cu un an inainte.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
daca cu trei zile inainte de condamnarea definitiva si incarcerarea ex-premierului Adrian Nastase in asazisul dosar "Trofeul Calitatii" a facut o plimbare, cu un autoturism apartinand SPP, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut o intalnire de circa doua ore cu presedintele Traian Basescu, si daca, cu aceasta ocazie, l-a avut sofer pe generalul Alexandru Burian, primul adjunct al directorului SPP, imbracat civil si avand pe ochi ochelari de soare si o sapca leninista ("mostenire" a perioadei cand era mai-marele UTC la Academia Militara)" se arata in interpelarea amintita.
Si sofer. Cernea are serviciu (nu-i de colo!). Ilie Sarbu are ginere. La mine, la Constanta, orasul arata precum Kosovo dupa jocurile prieteniei sarbo-albaneze, dar se dau regulat pachete cu orez la pensionari si o sa avem festival de samba.
google-analytics.com