Cautare

67687 de rezultate pentru "se" (3.11 secunde)
Declaratia lui Radu Vasile se adauga la cele facute de Petre Roman.
El a admis ca UDMR are o relatie privilegiata cu Ungaria si a apreciat ca in acest tip de relatie trebuie sa se angajeze si Romania.
La randul sau, Valentin Dinescu (PRM) a argumentat ca se doreste intrarea in procedura de urgenta a unei legi "despre care nu se stie mare lucru". "Ar trebui mai intai sa vedem ce reprezinta suma cu care se doreste despagubirea fostului rege", a apreciat el.
Astfel, Romania isi propune o crestere a investitiilor straine directe, in special a celor de tip greenfield, cu 10-11% pe an, dezvoltarea sectorului IMM-urilor, urmarindu-se totodata coborirea ratei inflatiei de la 9% in 2004 la 6-7% in 2005, 4% in 2006 si 2% in 2008.
Bush se opune ideii de mariaj, dar accepta uniunea, in diverse forme, pentru cuplurile de homosexuali. ... Bush se opune avortului, cu exceptia cazurilor de viol, incest sau a situatiilor in care viata femeii este in pericol.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta. ... Printre personalitatile de prim rang ale Ligii Navale Constanta se numara viceamiralii (r) ing.
Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Vasiliu se declara surprins de atitudinea PNL, care a preferat sa se abtina de la vot.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V. ... Pe ultimele liste date publicitatii de catre CPC se afla 46 de candidati de la PRM si trei de la UDMR.
Referitor la acuzatiile extrem de grave, avand ca sursa declaratiile deputatului Metin Cerchez, omul de afaceri Sabit Danis considera ca ar fi sub demnitatea sa sa se coboare la nivelul respectivelor atacuri. ... Cele doua Uniuni se tem de candidatura mea, din partea AET.
Deloc incantati de aceasta publicitate gratuita, politicienii au sarit ca arsi, contestand pana si dreptul CPC de a se pronunta asupra moralitatii distinsilor viitori parlamentari.
In prima faza, Cozmin Gusa solicitase Parchetului sa-l cerceteze pe Iliescu pentru insulta, dar procurorii au apreciat ca presedintele Romaniei nu poate fi pus decat sub acuzatia de inalta tradare si numai de catre cele doua Camere ale Parlamentului reunite, bucurandu-se de imunitate pentru orice infractiune de drept comun.
Actiunea Populara, condusa de fostul presedinte Emil Constantinescu, devine astfel primul partid romanesc care se pronunta favorabil autonomiei Tinutului Secuiesc.
Procesul a fost mutat si se judeca din nou la Brasov, iar condamnarea Tribunalului Mures a fost anulata.
Intrebat ce va face in conditiile date, Sorin Strutinski a declarat ca, de vreme ce "sedinta nu a fost statutara”, el se considera, in continuare, prim-vicepresedinte al PNL Constanta si ca isi vede de treaba ca si pana acum.
Stiu ca Nastase are nevoie sa se infoaie cu incheierea negocierilor si l-au pus in situatia de a face niste negocieri superficiale in interesul UE si, pe cat posibil, cu cedari cat mai mari din partea Romaniei", a subliniat Basescu.
Mai mult, Basescu a declarat ca este dispus sa renunte la timpii de antena pe care ii are acordati discutiilor cu alti candidati pentru a se putea intalni fata in fata doar cu Adrian Nastase.
Democratii nu au fost invitati Presedintele organizatiei, Antonio Guterres, a lasat sa se inteleaga ca IS sustine mai mult PSD decat PD in lupta electorala, pentru ca PD a facut alianta cu un alt partid, in speta PNL.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com