Cautare

67687 de rezultate pentru "se" (2.17 secunde)
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
"Legea nu prevede sanctiuni in astfel de cazuri, dar daca exista o sesizare se poate declansa controlul averii. Consilierii risca sa intre sub incidenta controlului averii ", declara Nicolai Colesniuc, secretarul general al judetului.
Alianta D.A. Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
In situatia formatiunilor neparlamentare, tragerea la sorti se va desfasura in doua etape, la prima participand formatiunile care au depus liste de candidati atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat. In aceasta situatie, cu liste complete de candidaturi, se afla Partidul Ecologist Roman si Partidul Socialist Unit.
De asemenea, in proiect se mai spune ca membrii comisiilor de control sunt obligati la pastrarea secretului asupra problemelor dezbatute sau cunoscute ca urmare a calitatii detinute, inclusiv dupa expirarea mandatului.
Activitatile lor se vor limita la actiuni in circumscriptiile electorale, adica acolo unde in acest moment rezultatele sunt cele mai eficiente. Biroul Permanent al Senatului, intrunit in afara programului obisnuit de lucru, a stabilit ca la 29 noiembrie, imediat dupa alegeri, sa se convoace Senatul.
De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Primului i se reposeaza ca in calitate de ministru al Culturii si Cultelor ar fi distribuit discretionar subventii pentru carti, reviste si filme, favorizind aceleasi persoane ca in perioada comunista, ca a sprijinit initial evacuarea Bibliotecii Nationale si mutarea unei mari parti a fondului de carte intr-un depozit inadecvat din Popesti Leordeni, ca a semnat fara ca legea sa-i dea drept o hotarire prin care a decretat ca jumatate din perimetrul Parcului "Carol " isi pierde statutul de sit istoric pentru a permite o constructie favorizata de Guvern.
Deputatul Marton Arpad a declarat ca in perioada urmatoare UDMR va intocmi, alaturi de organizatiile civice, un proiect de lege in ceea ce priveste autonomia tinutului Secuiesc. Terenul unde se doreste amplasarea panoului trilingv cu denumirea "tinut Secuiesc" se afla in administrarea Drumurilor Nationale.
"Acum, cand marcati incheierea mandatului prezidential cu care ati fost investit in virtutea Constitutiei Romaniei, doresc sa va multumesc pentru tot ceea ce ati intreprins pentru a restaura democratia si pentru a construi o economie de piata in folosul poporului dumneavoastra, pentru a deveni membri NATO si pentru a va afla atat de departe pe drumul spre integrarea in Uniunea Europeana", se arata in scrisoare.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
El a spus insa ca nu ar fi surprins sa vada "doua lucruri puse laolalta", referindu-se la incheierea negocierilor si la organizarea alegerilor generale. "Mandatul lui Verheugen se incheie in aceasta luna. ... Presedintele ELDR se afla in Romania intr-o vizita de sustinere a Aliantei PNL-PD.
Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase. ... Asa cum v-ati orientat, se bate pasul pe loc", le-a spus Iliescu calarasenilor.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
In opinia liderului democrat, PRM nu reprezinta o solutie "viabila pentru Romania" in acest moment, motiv pentru care PNL-PD nu se gandeste la o eventuala colaborare cu aceasta formatiune.
Ion Iliescu si-a continuat discursul spunand ca se pregateste sa-si ia ramas bun de la cei carel-au sprijinit. "Imi inchei mandatul de presedinte dupa o perioada indelungata in care impreuna am cladit ca sa ridicam tara", a afirmat presedintele Iliescu.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani.
google-analytics.com