Cautare

3907 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (2.96 secunde)
Basescu spunea ca, in principiu, nu este un sustinator al comasarii alegerilor locale si generale decat daca acest proces este justificat.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Bugetul de stat pe 2012 nu prevede organizarea alegerilor de anul viitor Senatorul PSD, Dan Sova, a dezvaluit miercuri seara la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ca in bugetul de stat pe 2012 nu sunt prevazute fonduri pentru organizarea alegerilor de anul viitor.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Potrivit lui Geoana, Ion Iliescu trebuie tratat cu respect, utilizandu-se ce are inca acesta de oferit, apreciind, in acelasi timp, ca gratierea lui Miron Cozma a contat in rezultatul alegerilor si “l-a tras in jos“ pe fostul sef al statului.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat la inceputul sedintei de la Calinesti, Arges, ca presedintele Basescu ar intentiona sa preia parghiile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, precizeaza ca verificarile ANI in privinta sa indica "o vendeta politica a celor care conduc astazi Romania" cu scopul "de a interveni si de a influenta rezultatul alegerilor din PSD".
Prin actiunile sale si prin manifestatii Klaus Iohannis vrea sa rastoarne rezultatul alegerilor m.ro.sputnik.md informeaza:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii. ... Se pare ca presedintele Traian Basescu doreste sa foloseasca esecul alegerilor pentru a schimba la varf conducerea PDL.
O analiza a alegerilor din Republica Moldova. ... Majoritatea oamenilor politici si a comentatorilor din Romania s-au grabit sa isi exprime satisfactia pentru rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie.
Imediat insa, din culisele PSD s-a adus la cunostiinta apropiatilor ca totul este sub control, sa stea linistiti ca rezultatul final va fi invers.
Alegeri in marja de frauda APD considera ca principala caracteristica a alegerilor din 28 noiembrie a reprezentat-o imposibilitatea asigurarii unui control eficient al numarului de voturi exprimate de alegatorii care au votat pe baza cartilor de identitate.
Candidatul independent Corneliu Mangalea nu s-a hotarat inca pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor, dar cei din echipa sa de campanie au declarat ca vor anunta la timpul potrivit daca se va lua o decizie in acest sens.
Octombrie 2000 - Isarescu pe locul 2, Vadim pe 4 Pe 23 octombrie, cu o luna inaintea alegerilor, trei mari institute, CURS, IRSOP si METROMEDIA, isi unesc fortele si fac un mega-sondaj care scot PDSR la 52%, PRM si PNL la 11% CDR 2000 - 7%, PD - 6%, ApR - 5%.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament.
Social democratii vor cere refacerea alegerilor pentru postul de vicepresedinte ocupat de Marcela Sighinas. ... Acesta este minimul de voturi pe care pot sa-l obtin in eventuala contestare in Contencios si refacerea alegerilor”, a mai spus Eugen Chebac.
Primavara anului viitor va fi dedicata alegerilor. Liderii de partide si grupuri parlamentare si premierul Calin Popescu-Tariceanu au cazut de acord asupra datei de 13 mai 2007 pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE).
Ministrul democrat e de parere ca amanarea alegerilor pentru Parlamentul European, idee sprijinita de partidele de opozitie pentru a face loc consultarii populatiei in cazul suspendarii presedintelui si in cel al votului nominal, este inoportuna deoarece celelalte doua scrutinuri au ramas deocamdata la nivel declarativ.
google-analytics.com