Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.10 secunde)
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu i-a transmis o scrisoare presedintelui Traian Basescu ca raspuns la scrisoarea pe care acesta i-a adresat-o cu cinci zile in urma in legatura cu organizarea alegerilor pentru Parlamentul European.
Senatorul Paul Pacuraru considera ca unul dintre principalele motive care au dus la aminarea datei alegerilor pentru Parlamentul European este reprezentat de incapatinarea presedintelui Traian Basescu de a organiza intr-un timp cit mai scurt un referendum pe marginea introducerii votului uninominal. ... "Se impunea aminarea alegerilor europarlamentare.
15/2007 privind aminarea desfasurarii alegerilor europarlamentare pe motiv ca reglementarea ar perturba grav procesul electoral.
Plenul Senatului a votat, luni, cererea de reexaminare a presedintelui Romaniei in care era criticata interzicerea convocarii referendumului in ziua alegerilor sau cu mai putin de 6 luni inainte de data alegerilor.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Biroul Electoral Central va lua in discutie nu mai putin de zece cereri venite din tara prin care se solicita anularea alegerilor in diferite localitati si sa se constate fraudarea votului de duminica, a anuntat marti purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca repetarea alegerilor in comuna Vidra, din judetul Ilfov, reprezinta o tentativa de frauda a PSD, spriinita de PNL si de BEC.
Probleme cu finantarea organizarii alegerilor la Baia Mare. Organizarea alegerilor din Baia Mare in acest an a stat sub semnul intrebarii in anumite momente din cauza bugetului.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca USL agreeaza orice varianta care ar putea grabi organizarea alegerilor, care insa sa nu fie fraudate.
Comasarea alegerilor - inca o gaselnita a Puterii! ... Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Pentru acest lucru, "mai-marii" zilei au si inceput sirul declaratiilor in favoarea acestei gaselnite de fraudare a alegerilor in vederea castigarii lor. ... Comasarea alegerilor aduce economii la buget.
"De la comasarea alegerilor se poate ajunge la anularea lor!" Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare poate insemna, din pricina "arbitrariului inacceptabil" pe care il promoveaza, inclusiv anularea alegerilor, avertizeaza ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog.
Comasarea alegerilor locale si parlamentare. ... amanarea cu jumatate de an a alegerilor locale si comasarea lor cu cele parlamentare vizeaza un scop cat se poate de pragmatic:
Motiunea de cenzura a fost depusa de parlamentarii PNL si PSD pe 15 decembrie, dupa ce in aceeasi zi Executivul si-a asumat raspunderea in cazul proiectului de lege privind comasarea alegerilor locale si parlamentare in anul 2012.
Legea alegerilor comasate, neconstitutionala pentru ca incalca dreptul la candidatura Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea alegerilor comasate, deoarece aceasta prevede ca o persoana care candideaza la alegerile locale nu poate sa se numere printre candidati la alegerile parlamentare.
Cresterea salariilor bugetarilor schimba data alegerilor parlamentare Anuntul facut de presedintele Traian Basescu privind cresterea salariilor bugetarilor si data precisa pe care acesta a oferit-o, au avut un motiv concret.
Miza alegerilor in octombrie In laboratoarele USL se lucreaza intens la strategiile prin care poate fi suspendat presedintele Traian Basescu. ... Scenariul prevede decalarea alegerilor parlamentare din noiembrie, in octombrie si organizarea referendumului pentru suspendare odata cu alegerile.
La aceste intrebari incearca sa raspunda in aceste zile atit liderii partidelor clasate pe primele locuri in urma alegerilor de duminica, cit si analistii si comentatorii politici. ... UDMR devine, asadar, in urma rezultatelor partiale ale alegerilor, un pion decisiv pentru viitoarea guvernare.
- Cartea de identitate, buletinul sau pasaportul (certificatul de nastere in cazul copiilor sub 14 ani) - Toate documentele referitoare la boala, inclusiv biletele de externare din spital (obligatoriu cele de la operatiile efectuate), scrisori medicale, rezultatul altor examinari imagistice - radiografii, CT, RMN, PET-CT (inclusiv filmul si CD-ul) - pentru a putea corela rezultatul investigatiei PET-CT cu evaluarile imagistice anterioare - Copie a Deciziei CNAS cu privire la decontarea investigatiei in sistemul de asigurari de sanatate - Adeverinta de asigurat/coasigurat, talonul de pensie (dupa caz) - Cardul de asigurat (pentru pacientii care efectueaza investigatia in regim privat, acest document nu este necesar) Cu o zi inaintea examinarii este recomandat sa consumati alimente cu un continut scazut de carbohidrati (fara dulciuri, paine, paste fainoase, mazare, fasole, sucuri, etc.).
- Rezultatul corect a venit cu vreo 2 ore dupa inchiderea urnelor cand, resemnat, Ponta i-a telefonat lui Johannis ca sa-l felicite - Castigatorul a primit rezultatul cu multa temperanta.
De un raspuns gresit se tem cele mai multe femei inaintea testului, dar si dupa ce afla rezultatul. Adevarul este ca de multe ori femeile fac cateva greseli care pot influenta rezultatul testului.
google-analytics.com