Cautare

332 de rezultate pentru "diana stanciulov" (3.59 secunde)
magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Bibiana Stanciulov si reteta dulce a succesului (Autoare: Diana State ) Renumita pentru resuscitarea brandului magiunul din prune de la Topoloveni, Bibiana Stanciulov este o antreprenoare cu o solida filosofie de business. ... De profesie sociolog, Bibiana Stanciulov a pasit in lumea antreprenoriatului in urma cu 15 ani.
Cea care s-a gandit sa-l transforme in marca autentica romaneasca este Bibiana Stanciulov, femeia care a reinventat magiunul de prune incepand din anul 2001.
Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului: ... Initial reprezentantii retailerului au luat legatura cu Stanciulov pentru a-i cere sa produca sub marca Lidl.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
Bibiana Stanciulov, de profesie sociolog, este proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni. ... Dupa un an Bibiana Stanciulov a reusit sa produca 200 de tone de magiun, urmand ca abia in 2009 sa apara primul profit.
Barna, aparatul forte al romancelor, ne-a adus doua fete in finala, pe Catalina Ponor si Diana Bulimar! ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni, si fiica ei, Diana, participa pana astazi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala, intrarea in apropiere de Piata Muncii. ... Vom participa de Paste la targul organizat in Parcul Cismigiu", ne-a spus Diana Stanciulov.
Actrita si regizoarea romanca a jucat in controversatul film "Diana", in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts, Naveen Andrews si Douglas Hodge in distributie, care va fi lansat pe 20 septembrie.
Excelenta Sa s-a dovedit un fin cunoscator al alimentelor de calitate, apreciind savoarea magiunului de prune inca din timpul conferintei de presa de la primaria Topoloveni, cand a cerut o lingurita pentru a gusta magiun din borcanul cu care a fost intampinat de doamna Bibiana Stanciulov.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni, este chiar la munca. ... Si cum salariul de ziarist la stat nu-i ajungea sa-si creasca fiica, sotul murise, doamna Stanciulov s-a apucat de afaceri. ... Bibiana Stanciulov, cu mana ei dreapta, fiica Diana, jurist, au facut cat o armata dintr-o multinationala, de pilda.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni: ... "E visul vietii mele sa-mi deschid un magazin doar cu produsele noastre, sa scap de mafia supermarket-urilor", marturiseste Bibiana Stanciulov. ... stai, nu mai plange, ca, totusi, tu esti Stanciulov, ai indicatie geografica protejata!" Jos palaria!, din partea noastra.
Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Piata Taraneasca si Mester (esti) din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Magiunul de prune de la Topoloveni ramane cel mai cautat dintre produsele noastre!", a spus Bibiana Stanciulov.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
Potrivit anchetatorilor, in cursul lunii octombrie 2015, Ionut Roman a obtinut un card de memorie in care se aflau 90 de fotografii, 5 dintre acestea infatisand-o goala pe Diana, pe care o stia din vedere, stiind si in ce localitate din judet locuieste.
Nico si Diana Matei au realizat testul consistentei cu magiunul de Topoloveni Pe acorduri de muzica traditionala romaneasca, Nico si Diana Matei au vizitat fabrica si, chiar au supus magiunul de prune la un test al rezistentei. ... Cu aceasta ocazie, Diana Matei a declarat:
Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potretre feminine, fascinante, pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Diana Matei impreuna cu Marian Cleante, liderul tarafului care o acompaniaza pe artista, vor deveni parinti in cateva luni.
google-analytics.com