Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (2.74 secunde)
Cui foloseste comasarea alegerilor? ... suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare si alegerea parlamentarilor dupa principiul "cel care obtine mai multe voturi castiga mandatul" (aici consensul e stricat de UDMR, care nu e de acord). ... Astazi, despre comasarea alegerilor.
PDL risca sa dispara din Parlament Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la Galati ca, din punct de vedere politic, comasarea alegerilor reprezinta un pas in spate, care pune in pericol drepturile si libertatile fundamentale, generate de setea de putere a celor care sunt la putere.
Parlamentul a respins joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012.
"Amanarea alegerilor locale nu avea temei constitutional" Analistul politic Iosif Boda a declarat miercuri ca, in opinia sa, Curtea Constitutionala a declarat legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale ca fiind neconstitutionala pentru faptul ca se intentiona amanarea localelor, care nu ar fi avut "temei constitutional".
Coloana a V-a PDL din Ministerul Administratiei si Internelor coordoneaza o ampla operatiune de fraudare a alegerilor locale In ultima saptamana de campanie electorala am fost supus unui filaj agresiv si ostentativ.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera rezultatul alegerilor locale o reflectare a unei stari de spirit, de respingere a rezultatelor unei guvernari ‘‘care s-a dovedit paguboasa pentru tara‘‘.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
desfasurarea simultana a alegerilor locale cu cele parlamentare. ... La fel trebuie procedat si cu aceasta gaselnita a comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. ... Daca, insa, in urma amanarii alegerilor, USL ar amana si anuntarea candidaturilor, atunci este evident ca tensiunile interne din uniune vor creste, proportional cu perpetuarea incertitudinilor.
E inadmisibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe comasarea alegerilor E inadmisibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor: ... Senatorul UDMR a spus despre comasarea alegerilor ca incalca principiul statului de drept.
Analizele continua, in mod firesc am spune, si vor continua, cu certitudine, in perspectiva turului doi al alegerilor prezidentiale, importante atat pentru desemnarea succesorului lui Ion Iliescu la Cotroceni, cat si pentru stabilirea configuratiei viitorului Guvern.
Evident, hotararea de repetare a alegerilor in cele doua localitati poate sa fie si un precedent periculos, pentru ca scenariul va putea fi pus in practica ori de cate ori o formatiune politica va fi nemultumita de rezultatul alegerilor.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Tariceanu a explicat ca, in urma cu cateva luni, a decis ca data alegerilor europarlamentare sa fie 13 mai pentru ca a avut "convingerea ca toti membrii clasei politice manifesta responsabilitate in fata cetatenilor romani si in fata Uniunii Europene".
Ludovic Orban, vicepresedinte al PNL, a declarat sambata ca suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare nu este posibila, din punct de vedere constitutional si legal. "Decizia privind organizarea alegerilor va fi luata de Guvernul Tariceanu dupa consultarea celorlalte partide politice.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
Finantarea Guvernul a aprobat bugetul si cheltuielile necesare pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat din anul 2008.
Astfel, in data de 2 noiembrie 2004, cu aproximativ 3 saptamani inaintea zilei alegerilor, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, atragea atentia, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile care urmau sa aiba loc se va inregistra o frauda electorala de peste 3%.
Repetarea alegerilor din turul 2 Romania este in dilema, frauda sau nu? ... Sunteti de acord cu repetarea alegerilor din 6 decembrie 2009? ... Presedintele PD-L, Emil Boc, respinge acuzatiile de fraudare a alegerilor prezidentiale care au fost aduse partidului sau.
google-analytics.com