Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.40 secunde)
Testul se face prin analiza unei picaturi de sange, iar rezultatul acestuia este gata in 30 de minute. ... Testul se face prin analiza unei picaturi de sange, iar rezultatul poate fi citit in zece minute. ... Testul presupune prelevarea unei probe de sange, iar rezultatul este gata in trei minute.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In aceste conditii, si in comparatie cu rezultatul din locale, se poate spune ca opozitia a facut "o figura” buna la Constanta.
Conservatorii prezenti in sala la congresul de duminica au primit in mod diferit rezultatul votului. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
Referendumul poate ca ar fi trecut si PNL s-ar fi pozitionat de partea familiei traditionale, ceea ce, in perspectiva alegerilor viitoare, ar fi fost un imens avantaj, stiindu-se ca, in ciuda caderii referendumului, romanii sunt in majoritate impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex!
Bloggerul clujean Sorin Platon comenteaza pe blog drama Romaniei, condamnata la "insclavagizare" prin rezultatul alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare articolul lui Sorin Platon, intitulat "Concluzii preliminare ale alegerilor". ... Se baza pe rezultatul conjuratiei si conspiratiei fortelor oculte a oligarhiei si mafiei patronate.
Adrian Nastase a publicat de facebook o analiza a rezultatelor alegerilor parlamentare, pe care o puteti citi in continuare. ... Prin rezultatul alegerilor parlamentare, Romania se inscrie in randul tarilor din spatiul lumii euro-atlantice in care au avut loc revolutii ale majoritatii tacute, realizate in numele suveranismului.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Si e blamabil, fiindca influenteaza rezultatul alegerilor.
ceea ce s-a intamplat de Pasti si de Craciun, in 1990, legat de doritele vizite ale Regelui Mihai in tara, nu a fost rezultatul unei politici deliberate fata de Rege, ci doar suma stangaciilor unor oameni care au fost pusi in fata unor decizii pe care nu erau pregatiti sa le ia, iar intoarcerea Regelui si a familiei sale din drumul spre Manastirea Curtea de Arges nu a fost un act intelept.
Ex-presedintele democrat-liberalilor gorjeni ii infiereaza pe actualii sefi ai PDL Gorj pentru proasta organizare a alegerilor si nu isi ascunde satisfactia fata de rezultatele obtinute de PP-DD.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
In timpul alegerilor nu s-au consemnat incidente, singura problema reprezentand-o contestatia depusa de PSD vizavi de un banner afisat in apropierea sectiei de votare.
Costurile alegerilor locale sunt estimate de guvern la 100 de milioane de lei, banii fiind alocati de executiv in luna martie. Cele mai disputate meciuri la locale vor fi cu siguranta pentru primariile marilor orase, fiind cunoscut ca rezultatul de la acestea este un indicator pentru alegerile parlamentare.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
fraudarea alegerilor, operatiune evidenta in opinia Aliantei mai ales dupa ce numarul voturilor anulate a … scazut brusc, in numai cateva ore.
BEC a trimis Curtii procesul-verbal de constatare a rezultatului alegerilor, impreuna cu dosarele birourilor electorale de circumscriptie in termenul prevazut de lege, respectiv 24 de ore de la inregistrarea la BEC a ultimului dosar venind din tara.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
- Solicit coalitiei de guvernamint sa retraga legea privitoare la comasarea alegerilor, iar alegerile sa se deruleze la datele normale. ... Optez pentru pastrarea datelor alegerilor si nu pentru anticipate, luind in calcul si timpul necesar fondarii unor solutii politice noi, cerute imperativ de societate.
Desi presedintele Traian Basescu invoca, din cand in cand, posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul unei crize politice majore, liderii liberali se prefac ca aceasta problema nu exista si ca PSD ar fi cel care introduce in atentia opiniei publice zvonul despre anticipate, cu scopul de a demonstra ca in Romania este instabilitate politica.
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
google-analytics.com