Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.55 secunde)
De asemenea, inflatia inregistreaza o reducere de pana la 7% in 2005, in timp ce aproape toate sectoarele economiei - in special cel al constructiilor, de retail si servicii - explodeaza.
PBR ofera o gama competa de produse si servicii bancare, avand o politica orientata atat spre segmentul Retail cat si pe segmentul Corporate.
“Trebuie sa ne punem intrebarea daca mediul bancar romanesc dispune de modalitati de acordare a creditelor convergente cu cerintele Uniunii Europene si intrebarea se pune mai ales in cazul creditelor pentru sectorul de retail.
Nevoia de facilitati Ieri, Dorin Cojocaru, directorul Directiei credite retail persoane fizice din Banca Comerciala Romana, a declarat ca gradul de intermediere bancara in domeniul finantarilor imobiliare va creste pana in 2007 de la nivelul actual, estimat la 21% pentru 2005, la 39-50%.
„In caz contrar, utilizatorul va plati o dobanda echivalenta cu cea perceputa pentru descoperirea de cont“, a afirmat Radu Cirstea, retail marketing manager la Finansbank.
Este vorba de sectorul imobiliar, de piata de capital si de segmentul de retail. Pe pozitia a doua in Top 300, cu o avere estimata la 850 de milioane de dolari, se situeaza Iosif Constantin Dragan, care deruleaza afaceri in domeniul distributie si produse petroliere, edituri si transport.
Astfel, principalele produse ecologice vandute prin reteaua comerciala organizata sunt ouale si produsele lactate, iar comercializarea lor se face atat prin retelele de magazine en-gros, cat mai ales prin cele de retail.
Bürger este cea mai vanduta marca de bere din Romania, iar European Food ocupa locul trei in topul producatorilor de bere din Romania, inregistrand in aprilie 2005 o cota de piata in volum de 18,3% pe piata de retail, conform AC Nielsen.
De curand, compania germana Lidl a anuntat ca-si pregateste lansarea pe piata romaneasca de retail, stabilindu-si deja centre regionale de activitate la Bucuresti, Brasov si Iasi, potrivit Mediafax.
Astfel, de la inceputul lui ianuarie, BCR a modificat structura si modul de calcul al comisioanelor percepute pentru toate tipurile de credite de retail.
Astfel, atat la Erste Bank, cat si la BCR operatiunile de retail pentru persoanele fizice reprezinta aproximativ o treime din activitatea totala a celor doua institutii bancare, in timp ce segmentul corporate (operatiunile bancare de mare anvergura financiara-creditari, etc.
Directorul executiv al Directiei depozite si dezvoltare produse retail a Bancii Comerciale Romane (BCR), Ion Matei, a declarat ieri ca "zilnic sute si sute de milioane de lei (vechi - n.
Cota de piata a BCR la nivelul creditului neguvernamental se ridica la 26,4%, respectiv 24,8% pe segmentul de corporate si 29,5% la categoria de retail.
Cercetarea subliniaza ca bancile cu cel mai mare succes din Europa au adoptat in sucursale un format al activitatii dedicat retail-ului.
Artima Retail Investment Company, care adminsitreaza o retea de 15 supermarket-uri in Transilvania, Banat si Oltenia, a achizitionat recent supermaket-ul situat in centrul comercial Lotus Market din Oradea, in suprafata de 2.000 de metri patrati.
Potrivit ultimelor date ale Bancii Nationale a Romaniei, in primele trei luni ale acestui an creditul ipotecar a crescut cu 1%, in contrast puternic cu evolutia imprumuturilor de retail, care au cunoscut un ritm de crestere de 45%.
In ceea ce priveste ratingul "C plus" pentru situatia financiara, Moody's a aratat ca achizitia BCR se conformeaza in totalitate obiectivelor strategice de expansiune a prezentei Erste in Europa Centrala si de Est, in special pe pietele locale de retail.
Iar in ceea ce priveste viitoare listare a Transelectrica, acesta a mai spus ca, datorita numarului mare de investitori din categoria de retail (ca societatile de investitii financiare), compania va fi listata la prima categorie.
Reprezentand Divizia de Retail al cunoscutului Grup Metro, REAL este amplasat la iesirea din municipiul Constanta spre Mangalia, in imediata apropiere a mall-ului Metro II si a complexului comercial Praktiker.
CEC-ul, a cincea banca de pe piata romaneasca, este vazuta ca ultima sansa a bancilor straine de a se extinde pe piata financiara de retail din Romania, a doua ca marime din regiune, dupa Polonia.
google-analytics.com