Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (4.17 secunde)
"Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online. Anul trecut, estimam ca s-a ridicat la aproximativ 115 milioane de euro.
"Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online. Anul trecut, estimam ca s-a ridicat la aproximativ 115 milioane de euro.
„Majorarea dobânzilor la credite se înscrie, de altfel, în tendinta generala a pietei“, a declarat Dorin Cojocaru, directorul executiv al Directiei Credite Retail din cadrul bancii.
Societe Generale a precizat ca oferta presedintelui si directorului general Daniel Bouton de a demisiona a fost respinsa de conducerea grupului.Traderul implicat in frauda va fi concediat, iar managerii acestuia vor parasi compania.O frauda similara a avut loc anul trecut la Credit Agricole, cea mai mare banca franceza de retail, care, in septembrie, a anuntat costuri de 250 de milioane de euro in urma unei tranzactii neautorizate.Societe Generale a anuntat, totodata, ca va reevalua in scadere activele cu 2,05 miliarde de euro si va efectua o majorare de capital in valoare de 5,5 miliarde de euro, pentru consolidarea balantei contabile, ca urmare a crizei de pe piata creditelor.Bancile din intreaga lume au fost afectate de pierderi de pe piata creditelor, asociate imprumuturilor ipotecare cu grad ridicat de risc din Statele Unite.
Raiffeisen are peste 2,2 milioane de clienti din retail, dintre care 130.000 de IMM-uri, si circa 5.000 de corporatii medii si mari.
Magazinele Altex sunt finantate de Credex si de EFG Retail Services. Dobânzile practicate în magazine sunt de 16,9%, la creditul pe cinci ani, cu DAE 23,05%.
Producatorii agricoli ameninta ca vor bloca activitatea supermarketurilor din cauza embargoului impus produselor romanesti de marile retele de retail. Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca agricultorii sunt decisi sa blocheze aprovizionarea marilor magazine, pentru a le detemina sa cumpere produse din Romania.
Din punctul de vedere al clientilor bancari, piata de retail va cunoaste în scurt timp efectele politicilor impuse de BNR:
Din punctul de vedere al clientilor bancari, piata de retail va cunoaste în scurt timp efectele politicilor impuse de BNR:
Vanzarile prin credite si carduri de credit vor detine o pondere de 30% din totalul vanzarilor inregistrate pe piata locala a produselor electronice, electrocasnice si IT&C cu o valoare estimata la peste 1,1 miliarde euro, in 2008, potrivit reprezentantilor Flamingo International.Reprezentantii Grupului estimeaza ca anul acesta vanzarile prin credite pe piata locala de retail electronic, electrocasnic si IT&C vor inregistra o crestere de 35-40% comparativ cu 2007, pe fondul diversificarii ofertelor financiare, precum si al cresterii interesului clientilor pentru achizitiile efectuate prin intermediul sistemelor de credite."Piata creditelor de consum a devenit foarte dinamica si agresiva din punctul de vedere al ofertelor, acest fapt fiind unul dintre stimulii principali in ceea ce priveste cresterea ponderii vanzarilor prin sistemele de credite.
Doar zece la suta din cereri au fost solutionate", a declarat Neguta Rusinaru, directoarea adjuncta de retail a Bancii Transilvania - Sucursala Craiova.
Aici poate fi vorba de modificarea criteriilor de acordare a creditelor, de restrictionare“, a precizat Neguta Rusinaru, directoarea adjuncta de retail a Bancii Transilvania - Sucursala Craiova.
"În conditiile în care bancile comerciale nu se mai pot împrumuta pe piata externa, atunci fac rost de lichiditati de pe piata interna, majorând dobânzile la depozite", a spus Neguta Rusinaru, directoare adjuncta de retail al Bancii Transilvania - Sucursala Dolj.
Daca chiria medie pentru spatiul dedicat ancorelor variaza intre sapte si 15 euro/m2/luna, in functie de tipul de retail, suprafetele ocupate de non-ancore inregistreaza valori intre 15 si 30 de euro/m2/ luna.
Daca chiria medie pentru spatiul dedicat ancorelor variaza intre sapte si 15 euro/m2/luna, in functie de tipul de retail, suprafetele ocupate de non-ancore inregistreaza valori intre 15 si 30 de euro/m2/ luna.
Cel mai recent, el a ocupat functia de Senior Executive Director al diviziei Barclays de Retail si Corporate Banking Global in Piete Emergente.
Pentru restul potentialilor clienti, este obligatoriu un drum la banca, unde un ofiter de credite sau un consilier de retail o sa va explice ce au vrut sa spuna bancherii-sefi în limbajul complicat publicat pe site-uri.
"Cursul se stabileste din centrala bancii de la Bucuresti si se aplica în toate unitatile din tara, dar nu cunoastem motivele pentru care este mai mare decât la casele de schimb", a spus un manager de retail al altei banci din Craiova.
Totodata, la categoria persoane fizice BRD este una dintre cele trei banci selectionate la concursul Primariei Constanta pentru desemnarea bancilor ce vor oferi credite in cadrul proiectului de locuinte pentru tineri al autoritatilor locale constantene, alaturi de alte categorii de credite imobiliare si de instrumente de economisire pe care BRD le pune la indemana diferitelor sale categorii de clienti, a adaugat Anca Ivascu, directorul de retail al Grupului BRD Constanta si Tulcea.
Aceeasi statistica arata ca francizele cele mai extinse sunt în domeniul serviciilor personale, urmat de retail, fast-food, servicii pentru firme etc.
google-analytics.com