Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (5.90 secunde)
Raiffeisen Bank are peste 2 milioane de client de retail, din care 125.000 IMM, si peste 4.600 de clienti corporatii mari si medii.
Creditele vor fi in special pe segmentul de retail, datorita cresterii economice puternice si a veniturilor, se mai arata in studiul realizat de grupul bancar.
Credit "Independent" de la CEC Banca eminamente de retail, CEC are un produs special destinat persoanelor fizice autorizate. Destinatia creditului este multipla.
Cei de la EFG Retail Service, fostul Euroline, spun, prin intermediul lui Philippos Karamanolis, ca "singura modificare este faptul ca va trebui sa cerem clientilor documente justificative ale veniturilor".
Cum vor scadea dobanzile la depozite, clientii retail se vor orienta catre alte produse de economisire/investitii in detrimentul depozitelor bancare obisnuite, este de parere reprezentantul BCR.
In aceasta perioada, cea mai mare dinamica a avut-o piata de retail, care a inregistrat o crestere de 20%. (S.N.)
Rompetrol Downstream, cu o cota de piata in retail de aproximativ 15%, opereaza in prezent aproximativ 250 statii, urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa ajunga la aproximativ 370.
achizitii/aprovizionare, comert (retail) si bineinteles vanzari. Targ online de joburi Sub sloganul "Sa fiti platiti bine", My Job, o alta companie de recrutare, organizeaza o bursa a locurilor de munca pe Internet.
Cele mai mici salarii raman in sectorul de retail. Potrivit studiului, Bucurestiul ramane lider in privinta castigurilor salariale pe regiuni geografice, salariul mediu in capitala fiind de 2.600 lei.
Investitorii vizeaza ca proprietati cladirile de birouri inchiriate deja, spatiile de retail, logistica si industriale si in special proiecte pentru care exista cerere pe piata.
In timp ce pretul barilului a scazut cu peste 30% si pretul achitat pentru un litru de benzina in cazul unei achizitii angro, a scazut cu aproximativ 40%, pretul de retail al benzinei a scazut doar cu pana la 16%.
Acest proces va consta in separarea activitatilor de administrare a riscului de cele de creditare, precum si detasarea activitatilor din sectorul de retail de cele din sectorul corporate, a declarat directorul general al Erste Bank, citat de Mediafax.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry).
Pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca produsul oferit este extrem de accesibil si va raspunde asteptarilor IMM-urilor", a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte al Diviziei Retail din cadrul Raiffeisen Bank.
"Ne adresam in prezent atat segmentului corporate, cat si celui retail, unde suntem deosebit de competitivi", a spus Athos Varusio, directorul general al bancii.
Spre exemplu, cel mai mare retailer mondial de mobilier, care deschide in primavara un magazin si in Romania, are preturi cu cel putin 10% mai mici decat ceilalti competitori, potrivit lui Cornel Oprisan, directorul de retail al companiei.
Mai mult, Rares sustine ca activitatea de retail va fi mai profitabila decat cea de corporate atat in Romania, cat si in regiunile central si est-europene, iar creditul ipotecar va deveni unul dintre cele mai atractive produse.
Spre exemplu, Altex a lansat impreuna cu EFG Retail Services creditul cu adeverinta de venit. Cei care vor solicita astfel de credit va trebui sa prezinte, pe langa actul de identitate, si o adeverinta de venit.
Din categoria firmelor pe care puteti conta ca si clienti fac parte si cele de retail, indiferent de tipurile de produse/servicii pe care le comercializeaza.
In plus, clientul hotaraste daca plateste prin credit sau cash, iar pentru primele trei luni nu i se aplica niciun cost, potrivit informatiilor de pe siteul Flanco. Lupta pentru clienti este mai accerba cu cat piata de retail a scazut cu aproximativ 20%.
google-analytics.com