Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (2.67 secunde)
Daca angajatorul figureaza pe lista cu incidente de plata, ofiterul de credite care se ocupa de dosar sau chiar directorul de retail al unitatii bancare poate trimite cazul sa fie analizat de departamentul bancii specializat în fraude.
In aceste conditii e normal ca marginea operationala sa se reduca", a declarat vicepresedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), Brent Valmar, care este si directorul general al celui mai mare importator auto de pe plan local, Porsche Romania.El a adaugat ca, pe de alta parte, aportul veniturilor din zona de servicii post-vanzare creste."Acestea, pe masura cresterii tarifelor, a tehnicitatii si asa mai departe, vor echilibra pierderea din partea de retail", a spus Valmar.Oficialul APIA a mai adaugat ca in Romania sunt practicate tarife care reprezinta circa 30% din cele de pe pietele auto din vestul Europei, in ceea ce priveste serviciile, si acest lucru limiteaza veniturile celor implicati in comertul cu masini."In Germania, marginea unui dealer care isi face bine treaba este cuprinsa intre 1,5 si 2%, iar la noi este de un pic peste 2%, asta la nivelul anului 2007.
El a precizat ca bancile comerciale ar putea începe sa externalizeze si credite din portofoliul de retail, nu doar împrumuturile companiilor, asa cum era uzual pâna în prezent.
Unele sucursale solicita ca viitorul angajat sa cunoasca deja piata de retail (produse, competitie, nevoile si asteptarile clientelei). Criza de functionari la nivel de tara Numarul mare de agentii deschise intr-un timp atat de scurt a determinat si o criza de personal specializat in domeniul financiar-bancar.
Bancherii explica   Managerii de retail ai unor unitati bancare din Craiova explica apetitul exagerat al persoanelor fizice si juridice pentru credite.
In viitorul apropiat nu vad cum se va produce o revigorare a acestui sector al micilor meseriasi, ci, din contra, cred ca sectorul de retail va deveni tot mai puternic.
Spre exemplu, producatorul isi vinde marfa la un engrosist, acesta la un comerciant sau chiar la un fals producator care il repune in vanzare in pietele de retail din Galati.
Dintre acestea, 23 de banci, cu o cota de 92% pe segmentul bancar de retail, transmit si primesc informatii pozitive.
"Aceasta unitate este disponibila sapte zile din sapte, 24 de ore din 24 si permite efectuarea celei mai extinse game de operatiuni curente de pe piata româneasca, posibile în acest tip de agentie", a declarat Silviu Cîrstea, director adjunct clientela retail al BRD Group Craiova.
Presedintele asociatiei "Bio Romania", Marian Cioceanu, a aratat ca producatorii ecologici nu sunt foarte des prezenti in lanturile mari de retail, principala cauza fiind volumul redus al productiei, in conditiile in care marile magazine cer aprovizionare cu cantitati mari.
Cu toate ca exista risc valutar mare la franci, nu sunt multi clienti restantieri în aceasta valuta", a spus managerul de retail al unei banci craiovene.
"Unii clienti si-au facut credite în septembrie, de teama sa nu fie afectati la dobânzi în octombrie, dar altii, cei mai multi, au venit sa se intereseze care vor fi regulile dupa 6 octombrie", spune managerul adjunct de retail al unei banci din Craiova.
Consiliul Concurentei a amendat cu 3,22 milioane lei (circa 850.000 euro) companiile de retail Billa Romania, Pic si Spar, pentru furnizarea de informatii incorecte in cadrul investigatiei derulate de autoritate in sectorul comercializarii produselor alimentare.
"Am decis sa realizam aceasta investitie in afara municipiului Cluj-Napoca, deoarece ne asteptam ca piata de retail din Romania sa inregistreze o crestere cu precadere pentru orasele de 50.000 pana la 200.000 de locuitori", a declarat Markus Goessl, business development director Venta Real Estate Group.
Sa stiti ca în ultima perioada oamenii s-au orientat catre depozite", a spus directorul de retail al unei banci craiovene.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro.
"Prin majorarea comisioanelor pentru operatiunile cu numerar si, concomitent, diminuarea comisioanelor pentru operatiunile fara numerar, incurajam orientarea catre 24 Banking sau catre alte variante alternative, mai avantajoase pentru clienti", a declarat directorul executiv al directie de dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.
Primele investitii pe piata imobiliara din Romania ale lui Dinu Patriciu au fost derulate impreuna cu fratele sau si au vizat constructia de magazine pentru lanturile de retail Billa si Minimax.
Tarifele de interconectare la telefonia mobila, pretul gazelor aplicat discriminator pentru consumatorul casnic, comisioanele ascunse ale bancilor, conduita monopolista a lanturilor de retail au fost subiecte tabu pentru cei care pretind ca reprezinta "societatea civila".
De asemenea, BCR gestioneaza active de peste 17,1 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 643 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.
google-analytics.com