Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.13 secunde)
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, va lansa, vineri, un nou carburant, Super Diesel Euro 5, in conformitate cu standardul Euro 5, obligatoriu in Uniunea Europeana din 2007 si in Romania din 2009.
Raiffeisen Bank, a treia banca de pe piata dupa active, a incheiat anul trecut pe locul al cincilea in topul celor mai mari retele de retail, cu 256 de unitati.
Prioritatea numarul unu pentru mine a fost sa pun bazele unei organizatii profesioniste si extrem de motivate, in stare sa dezvolte un concept puternic de hipermarket pentru piata de retail din Romania si sa tina pasul cu programul intens al deschiderilor de noi magazine.
Compania informa la momentul respectiv ca vanzarile de centrale termice au scazut incepand cu 2004, cand autoritatile locale si distribuitorii de energie termica au franat birocratic debransarile, pentru a proteja sistemul centralizat, iar ca urmare a acestor masuri si pentru a incuraja achizitiile, importatorii si montatorii de centrale au redus preturile de retail.
Cresterea pietei de anul trecut a fost determinata si de extinderea retelei magazinelor de retail, care vor continua sa se dezvolte in 2007 si vor antrena o majorare a vanzarilor de gresie si faianta.
Si EFG Retail Services, care ofera credite in magazinele Altex, ofera cardul de credit EuroLine, care poate fi folosit pentru plata integrala a cumparaturilor, pentru plata in rate, cat si pentru retrageri de numerar, care se pot efectua si de la orice bancomat Bancpost.
Stabilirea de catre Comisia Europeana a unor tarife de retail fara o justificare fundamentata ar putea determina distorsiuni la nivelul pietei", ne-a precizat reprezentantul Orange Romania.
Spre exemplu, Carrefour Romania se asteapta la cresteri cu aproximativ 50% a vanzarilor per ansamblu in aceasta perioada, dupa cum ne-a precizat Andreea Mihai, director de marketing al companiei de retail.
O explicatie ar fi faptul ca bancile nu au suficienta experienta ca cele din Statele Unite, pentru a putea acorda credite pe 50 de ani, dupa cum ne-a explicat Razvan Munteanu, vicepresedintele diviziei de retail al unei importante banci din Romania.
"Dintre investitorii romani la Bursa care au reprezentat 70% din totalul investitorilor, jumatate provin din sectorul de retail", a declarat Farmache, in cadrul unui seminar.
Pentru acest tip de credit, la o suma de pana la 100.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, rata lunara ajunge la nivelul de 648,60 euro si la 972,90 euro pentru un credit de 150.000 de euro pe o perioada de 30 de ani", ne-a declarat Irinel Constantinescu, reprezentant al agentiei de comunicare al ING Retail Banking.
Majorarea se datoreste dezvoltarii activitatilor de retail si petrochimie, utilizarii mai eficiente a capacitatii de rafinare si incheierii la timp a proceselor tehnologice.
Pe piata de retail, vanzarea de produse farmaceutice a inregistrat o crestere puternica cu 27,2%, fata de cea de spital care a inregistrat o scadere de 4,3%.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Studiul a fost realizat prin intervievarea a 187 de companii din 11 sectoare de activitate (farmaceutic, industrial, ITC, bunuri de larg consum, retail, bancii, auto, distributie, agro-chimic, outsourcing si asigurari), care totalizeaza pentru 150.000 de angajati.
Totodata, retail-erii apreciaza ca scaderile de pret au fost de 30%-35% in ianuarie, dar comparand produse similare in octombrie 2007 fata de octombrie 2006, exista o scadere a preturilor de peste 50%.
La inceput, grupul bancar portughez se va orienta cu precadere spre sectorul de retail (operatiuni cu presoane fizice), insa nu vor fi omise nici serviciile pentru firme.
Carrefour Romania urmareste prin aceasta achizitie "intarirea prezentei pe pietele in crestere, printr-o abordare multiformat, sub un singur brand". Tranzactia se va finaliza in urma aprobarii Consiliului Concurentei. Artima Retail Investment Company SA a fost infiintata in 2001.
De asemenea, studiul arata ca nicio industrie nu este ocolita de astfel de infractiuni, primele locuri fiind ocupate de companiile de asigurari si din sectorul de retail si de bunuri de consum, cu 57% din numarul total, fiind urmate de firmele din domeniul guvernamental si public - 54%, servicii financiare - 46% si sectorul auto - 44%.
"Pe segmentul companiilor exista deja o tendinta de crestere a dobA¢nzilor, iar pe retail nu se observa deocamdata o astfel de evolutie.
google-analytics.com