Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (2.74 secunde)
In lumea reala, lucreaza in biroul cu aer conditionat al unei mari companii de retail. In lumea WoT, Catalin e cunoscut sub numele "Contele" si este comandant-adjunct al "Rebelilor".
noile colaborari, dragostea, casatoria, negocierile, faima sau interactiunea cu un public (de exemplu, poti incepe o activitate de retail). Pana in februarie 2014, cu cat vei fi mai putin egoista, cu atat vei avea parte de mai mult succes.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Magazinul va functiona in Piata George Enescu, langa Ateneu si va fi deschis intre 6 si 24 decembrie 2013, scrie retail-fmcg.ro.
Ati vazut vreo firma de retail care sa ajute sinistratii?", s-a plans deputatul doljean, uitand ca parlamentarii sunt cei care reprezinta interesele alegatorilor si nu firmele private.
Marathon Distribution Group are divizii de retail, HoReCa, panificatie si cofetarie, food industry si frozen food si opereaza la nivel national, prin cele 13 depozite proprii.
Potrivit datelor furnizate de agentia de monitorizare a pietei, ACNielsen, berea Bürger s-a situat in august pe primul loc pe piata romaneasca de retail, cu o cota de piata de 15 procente.
Datele ACNielsen sunt obtinute printr-un studiu de Retail Audit, desfasurat pe baze continue, cu raportare o data la doua luni.
Tot mai multe banci sint hotarite sa atace segmentul de retail si in special piata creditului imobiliar/ipotecar. In afara reducerii de costuri, bancile se vor intrece in facilitati la acordarea creditelor, facilitati menite sa atraga cit mai multi clienti.
O data cu asaltul bancilor asupra segmentului de retail, adica a clientelei individuale mici, s-a deschis accesul populatiei catre servicii financiare complete.
Un producator britanic de incaltaminte isi muta activitatea in Romania, informeaza “Retail Bulletin:. Firma este una cu traditie in Marea Britanie.
Situatia actuala in domeniul creditarii sectorului agricol este similara cu cea intalnita in urma cu trei ani in retail, a spus presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Ghetea, in cadrul conferintei “Bankassurance“, organizata de Finmedia.
“Performanta deosebita a anului 2004, datorata in special ultimului trimestru, produselor cu prescriptie medicala din retail si evolutiei ratei de schimb, se refera in principiu la consum, si nu la incasari“, precizeaza raportul.
Retailerii evita sa vorbeasca despre viitoarele preturi In ceea ce priveste preturile din magazine, legea cuprinde date exacte in privinta rotunjirii, dar reprezentantii companiilor de retail se feresc sa vorbeasca despre evolutia preturilor dupa aceste schimbari.
Reprezentantii Primariei din Timisoara au fost contactati de reprezentantii a trei mari operatori de retail care au investit in Europa Centrala si de Est, investitori care s-au interesat de disponibilitatea terenurilor din Timisoara.
Astfel, grupul de retail Plus, detinut de concernul german Tengelmann, se pregateste sa inaugureze, in august, un mare centru de distributie in apropiere de Ploiesti.
Cele mai profitabile afaceri in franciza, de altfel si cele mai multe, sunt cele din segmentul de retail si servicii, iar gradul de profitabilitate este direct proportional cu nivelul investitiei.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Indicele serviciilor din zona euro a crescut de la 53,1 puncte in luna iunie, la 53,5 puncte in iulie. Vinzarile de retail in zona euro au inregistrat la rindul lor, in iunie, un neasteptat avans de 0,9%.
google-analytics.com