Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (3.72 secunde)
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
In data de 7 mai 2006, in baza unei hotariri a Consiliului Local Rediu, act aprobat apoi de prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a fost organizat un referendum local pentru consultarea populatiei comunei in sensul schimbarii statutului juridic al localitatii.
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege. Decizia a fost luata de catre presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati, judecatorul Mariana Baban.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. ... Daca facem referire la cele intimplate in Galati in ultimele zile, democratii si liberalii joaca rolul pacalitului, iar conservatorii pe cel al jucatorului "smecher".
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Acesta a trecut ieri pe la Galati pentru a dezbate si aceasta chestiune Partidul Democrat Liberal a avut acum cateva zile o intrunire la nivel central pentru a discuta iar, printre altele, problema celor noua organizatii cu rezultate slabe la alegerile locale si pregatirea lor pentru alegerile parlamentare din toamna.
Dupa ce presedintele interimar al PNTCD Galati, Constantin Telegan, ne-a sigurat duminica, in timp ce se afla la congresul partidului, la nivel central, de faptul ca singurul presedinte al filialei de la Galati a partidului este doar el si nimeni altul, luni am mers pana la sediul acestei formatiuni politice pentru a vedea cum stau lucrurile.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti. ... Tribunalul Galati a anulat imediat dupa alegeri hotararea 5/27.
Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti".
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati ar putea castiga circa o jumatate de milion de dolari prin tranzactionarea fierului vechi din epava navei Rostock, adica aproximativ 3.500 de tone de material feros reciclabil, la Bursa Romana de Marfuri.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
google-analytics.com