Senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca nu mai este dispus sa munceasca pe brinci, iar cei care sint preocupati mai mult de interesele unui grup de afaceristi decit de cele ale romanilor simpli sa-i faca praf toate eforturile. Anuntul a venit dupa ce liberalul a pierdut cursa pentru ocuparea unui fotoliu de membru in Biroul Politic Central al PNL in favoarea unui reprezentant al celebrei familii Micula.

Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca.

Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian.

Cel mai activ partid

La acest capitol facem referire la PLD, filiala Galati, pentru ca a reusit sa se faca vazut si auzit. Trebuie sa amintim tot aici si despre Organizatia Judeteana PNG Galati, care a anuntat ca si-a facut echipa de fotbal la Cosmesti.

Cel mai inspirat om politic

Aici vom vorbi despre Ion Stefan de la Apa-Canal. Pentru a-si apara pozitia pe care o ocupa acesta a reusit sa indrepte atentia galateanului spre cuplul Durbaca-Nicolae. Stefan a "dezvaluit" ca cei doi, dusmani politici declarati de altfel, au dat mina pentru a se imbogati de pe urma programelor cu finantare europeana ce urmeaza sa fie demarate in Galati. Vom vedea insa daca ideea de a se lua la harta cu cei doi a fost un gest inspirat.

Cele mai tari declaratii

"Eu am tinut greva foamei pentru oamenii mei , asa cum Iisus Hristos si-a dat viata pentru salvarea omenirii", a declarat acelasi director demis de la Apa-Canal, Ion Stefan.

"Noi ne dorim sa continuam proiectul, inceput alaturi de PD, de consolidare a Dreptei din Romania. Partidului Liberal Democrat ii revine si misiunea de salvare a liberalismului. Se vede cu ochiul liber ca in momentul de fata PNL o ia spre PSD. Nu putem accepta intelegerea care s-a facut intre cele doua partide", a anuntat Gheorghe Flutur.