Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (2.65 secunde)
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
In municipiul Galati, doua din zece tranzactii se fac cu banii proveniti din credite ipotecare, motiv pentru care expertii imobiliari sustin ca dezechilibrul creat pe acest segment se datoreaza noilor conditii de acordare a imprumuturilor bancare.
Daca la Galati pietele volante s-au dovedit a fi un esec de rasunet, autoritatile locale din Bucuresti solicita saptamanal producatori din Galati pentru a-si desface produsele agricole. ... La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator.
"Am dat o prima masura care trebuie indeplinita de catre cei de la BancPost, filiala Galati. ... In cazul contractelor care aveau prevazut comisionul de administrare, dar acesta a fost majorat, vom mai avea o alta intalnire, dar saptamana viitoare", ne-a spus inspectorul sef al IRPC Galati, Marioara Gatej.
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa.
In judetul Galati s-au inregistrat pina acum aproape 2.000 de cereri pentru acordarea rentei viagere, numar ce s-ar fi putut dubla daca legea ar fi permis de la bun inceput producatorilor agricoli care detin terenuri in devalmasie sa devina rentieri.
Directorul DMPS Galati, Niculina Olimpia Ralea, a facut cunoscut ca cel putin in prima luna de tranzitie, alocatiile vor veni prin mandat postal, cu posibilitatea ca parintii sau tutorii copiilor si tinerilor sa-si deschida cate un cont in care sa le fie virati banii.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Galati au fost delimitate noua colegii de deputat si patru de senator.
LAURENTIU CHIRVASUTA • Implicat in scandaluri de coruptie, afaceri cu statul A candidat in judetul Galati. A ocupat prima pozitie in colegiul sau, a fost vicepresedinte la PSD Galati, anterior, presedinte la Tecuci.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Termoelectrica si grupul ceh CEZ au semnat joi un acord pentru constructia unui grup energetic nou la centrala de la Galati, detinuta de compania romaneasca. ... CEZ a castigat in septembrie o licitatie organizata de Termoelectrica pentru constructia unui grup nou de productie a electricitatii la Galati.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. ... „La Galati s-a inregistrat o grava defectiune din partea colegilor conservatori, la votul pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control.
Acesta a fost, la alegerile din 2004, singurul primar ales pe listele PNG din judetul Galati, dar ulterior s-a inscris in formatiunea condusa de conservatorul Eugen Durbaca.
Bariera mea este identica cu cea de la parcarea Hotelului Galati", a declarat Florin Popescu pentru "Monitorul de Galati". ... Din pacate edilul nu mi-a raspuns la solicitare", ne-a mai declarat directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public Galati.
google-analytics.com