Cautare

6755 de rezultate pentru "ministeru" (1.58 secunde)
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Toti ministrii democrati sint batuti in cuie, chiar daca in ultimul timp s-a tot vorbit la nivel central ca unii dintre acestia si-ar putea pierde functiile.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Reprezentantii Ministerului Culturii si Cultelor sunt deranjati de faptul ca lucrarile la Catedrala Neamului sunt intarziate, din nou, de conducerea Camerei Deputatilor, care le cere peste o suta de miliarde de lei pentru predarea terenului din spatele Palatului Parlamentului.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat cu fermitate, potrivit unui articol publicat de ziarul austriac "Der Standard", ca nu au existat inchisori secrete ale CIA in Romania si ca nu-si poate imagina ca acest serviciu ar fi interogat detinuti fara stirea Executivului roman.
Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a dat explicatii ieri conducerii PD cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la grupurile de interese din jurul ministerului pe care il conduce si a subliniat ca afirmatiile sefului statului il vizeaza doar "in sens generic".
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
Este de parere deputatul PSD, dr. Aurel Nechita, facind referire la pachetul de legi din Sanatate pentru care Guvernul Tariceanu isi va asuma raspunderea.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri, la Iasi, ca incepand din 2006 institutia pe care o conduce se va afla "in plina ofensiva" a apararii si afirmarii comunitatilor de romani din statele invecinate.
Parlamentul maltez, cu unanimitate de voturi, a ratificat marti Tratatului de Aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana. Republica Malta devine astfel al zecelea stat care ratifica Tratatul de Aderare, dupa Slovacia, Ungaria, Slovenia, Cipru, Grecia, Estonia, Cehia, Spania si Italia.
Asumarea raspunderii Guvernului pe pachetele de legi privind Sanatatea si Justitia ar putea fi amanata pana va fi finalizata si o noua Lege a functionarii CNSAS, care sa fie promovata o data cu acestea.
Ministrul Economiei si Co-mertului, Codrut ßeres, a declarat ieri ca, in opinia sa, conservatorii nu ar trebui sa iasa de la guvernare si a apreciat ca sansele de a se lua aceasta decizie sunt tot mai mici.
Patriarhia Romana si Secretariatul General al Camerei Deputatilor s-au inteles in ceea ce priveste ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului, astfel incat in cel mai scurt timp posibil va fi semnat protocolul de predare-primire a terenului de pe Calea 13 Septembrie.
Asa cum era simplu de anticipat, fostul partid de guvernamant nu a ratat ocazia sa iasa in fata si sa ii ceara explicatii sefului statului in legatura cu declaratiile pe care le-a facut in cursul zilei de ieri, cu ocazia sedintei de bilant a Ministerului Administratiei si Internelor.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa (foto), continua ofensiva impotriva senatorului Gyorgy Frunda si cere discutarea din punct de vedere juridic a incalcarii mandatului sau de parlamentar roman.
"Le recomand sa abandoneze comportamentul de partid in opozitie si sa abordeze atitudinea unor partide aflate la Putere. Sa lase comportamentul critic la adresa PSD.
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
google-analytics.com