Cautare

6755 de rezultate pentru "ministeru" (1.93 secunde)
Presedintele Traian Basescu a dezgropat din nou securea razboiului si a lovit sanatos in liberalii uniti in jurul premierului Calin Popescu Tariceanu.
PSD va initia o motiune de cenzura pe tema sanatatii, avand in vedere "haosul" din sistemul medical si prestatia "lamentabila" a ministrului de resort, a anuntat ieri presedintele partidului, Mircea Geoana.
In urma cu o zi, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a declarat ca in cadrul institutiei pe care o conduce lucreaza mai multi fosti agenti ai serviciilor de securitate.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit in sedinta comuna pentru a opera modificarile cerute de Curtea Constitutionala la Statutul parlamentarilor.
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Circul desfiintarii/reinfiintarii Consiliului Judetean Constanta se apropie de sfarsit. Zilele acestea, toti cei 37 de consilieri judeteni vor avea o intalnire "de taina", unde vor stabili persoana viitorului presedinte al CJC.
Primaria Navodari are, pentru anul 2006, planuri mari. Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica sustine ca a intrat in posesia unor documente secrete ale Ministerului Apararii Nationale, referitoare la presedintele Traian Basescu.
Magistratul Constantin Doldur, numit in 1998 de Camera Deputatilor ca judecator la Curtea Constitutionala, pentru un mandat de noua ani, a demisionat din functie, informeaza surse parlamentare.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, crede ca serviciilor secrete le-ar trebui interzis accesul la finantari extrabugetare. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia ProDemocratia, cu tema "Reforma:
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat la Cluj ca la rectificarea bugetara din aceasta saptamana aproximativ 265 de milioane de euro vor fi alocate infrastructurii din Transporturi si Educatie.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat sambata la Iasi ca MAE a "intinerit" radical in ultimii doi si a apreciat ca procesul de "primenire" a diplomatilor romani ar putea fi finalizat la mijlocul acestui an.
Seful statului spune ca si-a pierdut increderea in premier. Liberalii ii raspund ca e prea sentimental. Presedintele Traian Basescu amplifica criticile la adresa premierului.
Imediat ce a fost promulgata Legea privind reforma in sistemul sanitar, Patronatul Farmacistilor din Romania (PFR) a readus in discutie, la sfarsitul saptamanii trecute, Legea farmaciei.
Nerabdarea unora de a fi convocata sedinta de constituire a Consilului Judetean Constanta a fost temperata ieri de prefectul judetului, Danut Culetu.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca decizia judecatorului de a anula taxele de intrare in port reprezinta "o mare gogomanie".
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
google-analytics.com