Cautare

6755 de rezultate pentru "ministeru" (2.19 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa intalnirea cu Stephen Hadley, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui SUA, ca negocierile romano-americane privind amplasarea bazelor militare SUA in Romania sunt incheiate, urmand sa fie semnat acordul in acest sens.
Bugetul national va intra efectiv in dezbaterea Parlamentului incepand din 8 noiembrie. Alianta a decis sa ia bani si de la Serviciile secrete pentru a acoperi gaurile de la Educatie.
Discutarea Bugetului de stat in cadrul comisiilor parlamentare a inceput greu, cu proteste si amanari. Astfel, comisiile parlamentare reunite pentru Invatamant au decis ieri suspendarea lucrarilor de avizare a bugetului educatiei pe 2006, din cauza absentei ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu.
Conducerea Aliantei PNL-PD a gasit doua solutii pentru suplimentarea bugetului Educatiei pe 2006. Solutiile urmau sa fie facute publice in urma aprobarii lor in Consiliul National de Conducere al Coalitiei, care s-a intrunit aseara.
Proiectul de lege privind organizarea Camerelor de comert si industrie din Romania starneste controverse in cadrul Coalitiei. Conservatorii au cerut o saptamana pentru a-si formula o pozitie privind trecerea Registrului Comertului in subordinea Curtii de Conturi.
Organizatia municipala a Partidului Democrat a anuntat ieri intr-o conferinta de presa depasirea momentului de criza si intrarea intr-o oarecare normalitate.
Senatorii vor sa dezincrimineze calomnia numai prin presa.
Divergentele din Coalitie sunt amplificate de cele din cadrul Aliantei PNL-PD. In afara de Statutul minoritatilor, alte patru proiecte de lege sunt abordate de pe pozitii diferite.
Deputatul liberal, Mona Musca, fost ministru al Culturii, s-a declarat ieri nemultumita de bugetul pe 2006 alocat domeniului de care s-a ocupat pana la demisia sa din vara.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).
Sedinta de ieri-dimineata a Camerelor reunite ale Parlamentului a fost si ieri suspendata din lipsa de cvorum, dupa 20 de minute de dezbateri.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Pentru prima data de la inceperea discutiilor asupra Bugetului de stat pe 2006, parlamentarii din Coalitia guvernamentala, inclusiv euro-observatorii, au fost prezenti ieri-dimineata in numar foarte mare in sala de sedinte si articolele din buget au fost adoptate rapid.
Senatorul liberal Radu Stroe, presedintele Comisiei SRI, a anuntat ieri ca PNL intentioneaza sa modifice Legea CSAT.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Conservatorii au facut ieri o achizitie de rasunet, in urma careia presedintele Basescu ar putea cataloga din nou acest partid drept o „solutie imorala“ sau mai bine zis „amorala“.
ßeful statului a inceput in forta anul prin lupta anticoruptie si reformarea Justitiei.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al Romaniei a solicitat Ucrainei sa confirme sau sa infirme in cel mai scurt timp posibil veridicitatea informatiilor aparute in presa privind reluarea lucrarilor la canalul navigabil de mare adancime "Dunare-Marea Neagra" pe bratele Bistroe si Chilia ale Dunarii.
Presedintele Traian Basescu a analizat ieri, la fata locului, situatia de la Ocnele Mari. El a declarat ca a fost nevoit sa aduca harti de la Cotroceni pentru ca pe plan local nu exista o documentatie serioasa privind aceasta zona de risc.
google-analytics.com