Cautare

6755 de rezultate pentru "ministeru" (4.54 secunde)
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Prin noua Lege privind informatiile si siguranta nationala, care va fi discutata azi in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, serviciile secrete, in special SRI, primesc competente sporite.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat in sedinta de ieri a Biroului Permanent, cu sase voturi "pentru" si patru "impotriva", retrimiterea cererii de perchezitie a imobilelor din Zambaccian si Cornu ale lui Adrian Nastase (foto) ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Prabusirea Guvernului Tariceanu si a Aliantei D.A. PNL-PD a devenit o chestiune de timp. Revolutia portocalie a rezistat doar un an si jumatate, iar partidele aliantei au inceput un razboi de guerila pe viata si pe moarte, fiecare incercand sa-si asigure suprematia.
Meciul dintre ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pe tema perchezitionarii a doua case ale acestuia se reia in aceeasi termeni, nici unul nerecunoscand ca prima data s-a comis vreo greseala procedurala.
Conducerea Camerei Deputatilor urmeaza sa discute astazi din nou cererea Ministerului Justitiei de perchezitionare a caselor lui Adrian Nastase, dupa ce documentul, returnat MJ pentru corelari cu Legea Fundamentala, a facut cale intoarsa, in aceeasi forma, la Biroul Permanent.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate.
Mai multe persoane au fost arestate recent dupa ce au imitat perfect vocile unor personalitati, in incercarea de a obtine favoruri necuvenite.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va cere Biroului Permanent al Camerei Deputatilor retragerea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului dintre guvernele Romaniei si Ungariei privind infiintarea Fundatiei Publice Romano-Ungare "Gojdu".
Presedintele Traian Basescu este acuzat de judecatori de imixtiune in justitie.
Senatorul democrat Marius Marinescu a intrat ieri intr-o disputa cu vicepremierul conservator, Gheorghe Copos, pe tema infiintarii Autoritatii Romane pentru Mediul de Afaceri (ARMA).
In Romania postdecembrista meseria de politician chiar este bratara de aur.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata ca PSD ramane partidul care trebuie sanctionat din punct de vedere politic, apreciind ca formatiunea social-democrata ar trebui pusa pe coji de nuca, la colt, pentru ceea ce a furat in patru ani de guvernare.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
google-analytics.com