Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (1.59 secunde)
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Procesul intentat de consilierii Aliantei D.A. conducerii Consiliului Judetean Constanta privind ilegalitatea constituirii CJC se prelungeste.
Alianta D.A.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, si-a exprimat ieri optiunea pentru modificarea Legii administratiei publice locale, care sa permita schimbarea sefilor consiliilor judetene, in contrapartida cu revocarea presedintilor celor doua Camere.
Liderii PNL si PD s-au certat, din nou, in sedinta de ieri a Consiliului National de Conducere al Aliantei, in urma declaratiilor presedintelui Traian Basescu, care a spus ca nu este oportuna schimbarea presedintilor CJ pana in 2008.
Partidul Social Democrat face ce stie el mai bine si lanseaza fumigene peste fumigene in cadrul campaniei furibunde de discreditare a Aliantei.
Conservatorii sint considerati a fi "imorali". Aceasta eticheta a fost cistigata de PC in urma mai multor crize politice care au zdruncinat din temelii Coalitia.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat, in sedinta de ieri a Biroului Permanent, sa amane pana luni discutiile vizavi de proiectul de hotarare cu privire la bugetul Camerei pentru anul viitor.
Reconfigurarea Ministerului Integrarii Europene si infiintarea unei structuri speciale pentru administrarea fondurilor comunitare sunt singurele masuri care vor fi adoptate in perioada urmatoare in ceea ce priveste restructurarea Guvernului, a anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Dupa ce au refuzat sa discute legile integrarii in sedinta de luni a plenului fara ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, deputatii au reusit ieri sa dezbata si sa voteze, in prezenta mult-asteptatului ministru, doar doua proiecte prioritare pentru integrare si sa-l retrimita la comisii pe al treilea.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a anuntat ieri ca in sedinta comuna de trei ore de astazi a celor doua guverne ale Romaniei si Ungariei se vor lua decizii si se vor stabili masuri in probleme de infrastructura, de protectia mediului, de invatamant si de cultura.
Dezbaterile in ritm alert la regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului si adoptarea rapida a acestora in scurt timp creeaza conditiile inceperii discutiilor la bugetul de stat pe anul viitor.
Pachetul de legi propus de ministrul Sanatatii a fost comentat in termeni duri de directorul Spitalului Clinic de Urgenta din Galati.
O administratie publica eficienta si un sistem juridic eficient sunt doua arme de combatere a coruptiei, a declarat ieri seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
google-analytics.com