Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (7.34 secunde)
Surse din PDL Cluj au declarat luni corespondentului Mediafax ca premierul va sosi miercuri dupa-amiaza la Cluj-Napoca, dupa ce marti va participa la sedinta de Guvern privind proiectul de buget pe 2009.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca miercuri dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire a coalitiei de guvernare pentru discutarea bugetului de stat pe 2009, iar forma finala a acestuia ar putea fi realizata pana la sfarsitul lunii.
298/2008 nu este suspendata pentru ca guvernul a aprobat in sedinta de miercuri doar un memorandum care prevede etapizarea punerii in practica actului normativ, a declarat vineri seful Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) Vasile Puscas,, iar ministrul comunicatiilor sustine ca nu va elabora o OUG de suspendare.Seful DAE a explicat ca o lege poate fi suspendata doar prin alta lege sau o OUG.
000 de oameni s-au adunat miercuri, in centrul orasului, amenintand ca ar putea merge sa protesteze si la televiziunea de stat, daca cerintele lor nu vor fi indeplinite de guvernanti.
Conducerea judetului, invitata miercuri la sedinta de guvern, a prezentat problemele cu care se confrunta Doljul si a primit, ca raspunsuri, promisiuni.
In ceea ce il priveste pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, acesta a anuntat, miercuri, comasarea Agentiei Nationale pentru Deseuri Radioactive cu Agentia Nucleara, precum si reducerea cu 20% a personalului din alte doua structuri subordonate.
Presedintele Traian Basescu a sosit, miercuri dimineata, la sedinta Colegiului Director al PD-L, fiind primit cu aplauze de catre democrat-liberali.
Liderul parlamentarilor independenti, Gabriel Oprea, a declarat miercuri ca senatorii independenti vor sustine o serie de amendamente care sa reduca impactul pe care il are Legea pensiilor asupra pensiilor militarilor.
Pe de alta parte, parlamentarii UNPR au anuntat ca se vor abtine la votul motiunii de cenzura care va fi depusa de social-democrati dupa angajarea raspunderii Guvernului pe pachetul de legi de austeritate, a anuntat miercuri, vicepresedintele UNPR Ioan Munteanu.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
Codul Penal si Codul Civil vor intra in vigoare, in noua forma, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate miercuri de executiv.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca mitingul programat pentru miercuri are o conotatie politica din cauza implicarii PSD si PNL.
Asumarea ar fi putut fi suspendata daca CCR s-ar fi pronuntat miercuri pe conflictul constitutional Parlament-Guvern invocat de Mircea Geoana. ... Miercuri, 27 octombrie, plenul Curtii trebuia sa se pronunte in privinta conflictului constitutional ridicat de presedintele Senatului, Mircea Geoana.
HotNews informeaza ca presedintele Basescu a discutat cu premierul Boc, la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern de miercuri 3 noiembrie 2010, pe tema efectelor deciziei Curtii Constitutionale.
Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pana in 5 martie se vor finaliza discutiile privind crearea unor aliante locale intre PSD si Alianta de Centru Dreapta (ACD) in toate judetele.
Consiliul National Executiv al Partidului National Liberal a stabilit, miercuri, 9 martie a.c., ca toti parlamentarii PNL vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate" si vor vota pentru sanctionarea actualului guvern.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele Traian Basescu Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele roman Traian Basescu, intr-o relatare de miercuri seara privind declaratia finala a summitului sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
google-analytics.com