Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (4.23 secunde)
Inscrieri si retrageri din cursa Vicepresedintele PD, Adriean Videanu a pare sa fi hotarat miercuri seara sa renunte la candidatura pentru sefia partidului, in favoarea ministrului de Interne, Vasile Blaga, care va depune o motiune pentru preluarea conducerii formatiunii, sustin surse din PD.
Actiunile celor cinci Sif-uri fusesera suspendate joi, de la tranzactionare, dupa ce Comisia de buget, finante, banci din Camera Deputatilor a adus miercuri un amendament la actul normativ care reglementeaza pragul de detinere la capitalul SIF.
Privatizarea CEC va continua cu aplicarea unei proceduri similare celei care a fost utilizata cand a fost privatizat BCR, a anuntat miercuri Guvernul. ... Ministerul Finantelor Publice a prezentat in sedinta de miercuri a Guvernului o nota referitoare la strategia de privatizare a Casei de Economii si Consemnatiuni.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
Curtea Constitutionala a admis miercuri dupa indelungi dezbateri exceptii ridicate de instanta suprema, PSD si PRM la prevederile referitoare la reforma justitiei din pachetul legislativ al Guvernului, respingandu-le insa pe cele referitoare la modul de adoptare al acestuia si la proprietate.
Contractul intre stat si Ford pentru privatizarea Automobile Craiova se va semna miercuri, la Salonul International Auto de la Frankfurt. ... La ceremonia de miercuri, pentru semnarea contractului de privatizare a Automobile Craiova, va participa si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Miercuri seara cursul de schimb a coborat in doar cinci minute de 3,37 lei pe euro la 3,3630 lei pe euro. ... Parlamentul a respins miercuri motiunea de cenzura initiata de PSD, ceea ce inseamna ca Guvernul ramane in functie.
Potrivit acestei decizii, deputatii vor dezbate modificarile la Regulament in zilele de miercuri, 14 septembrie, si joi, 15 septembrie. ... Presedintele Camerei a adaugat ca programul la Camera Deputatilor va incepe de marti, cu program specific zilelor de luni, lucrari in plen miercuri si joi, iar vineri activitati in comisii.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat sambata, la Iasi, ca Bugetul de Stat pentru anul 2009 va fi prezentat saptamana viitoare in Parlament, dupa ce documentul va fi aprobat in sedinta de Guvern, programata miercuri, 22 octombrie.
Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, fost senator, participa la un eveniment editorial, miercuri, 9 septembrie, la Grupul parlamentar PSD din Senat, unde va vorbi despre cartea economistului american Joseph Stiglitz, detinatorul premiului Nobel in economie, "Razboiul de 3 trilioane de dolari", "Adevaratul cost al conflictului din Irak", aparuta saptamana trecuta la Editura Tehnica si avand un cuvant introductiv de Ion Iliescu.
Dupa ce miercuri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a avut grija sa ii distruga fericirea lui Traian Basescu, care tocmai isi prezentase rezultatele consultarilor cu partidele parlamentare, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa iasa la rampa cu declaratii la fel de acide, cu scopul de a mai lega o piatra de gatul Puterii.
'Comisia interministeriala creata sa impinga Romania in epoca progresului tehnologic a lucrat miercuri si a tras concluziile joi:
Vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea anuntat ieri ca „razboiul de gherila“ intre Putere si Opozitie a reinceput, in conditiile in care deputatii Coalitiei au propus ca regulamentul sa fie dezbatut marti, miercuri si vineri cu program prelungit pana la ora 23.00.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Fenomenul, foarte extins in tari precum Polonia sau Ungaria, traverseaza un punct critic si in Romania, unde francul elvetian a atins miercuri un maxim in raport cu leul, de 4,0865 lei.
Senatorii si deputatii vor lucra doar trei zile in aceasta saptamana in Parlament, adica pana miercuri dupa-amiaza, pentru a putea participa la festivitatile organizate cu prilejul Zilei Nationale.
Miercuri, 7 noiembrie, la orele 19:30, una dintre cele mai bune voci si de succes artiste din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari!
Daca intr-adevar acest fenomen are o dimensiune, chiar daca nu este pe ordinea de zi, pe care nici nu o cunoastem, sunt convins ca trebuie sa ma prezint acolo cu parerea colegilor mei", a precizat Oprescu, referindu-se la mandatul cu care Organizatia PSD Bucuresti se va prezenta la intalnirea liderilor organizatiilor PSD care va avea loc miercuri.
"Nu discutam despre excluderi in partid", a subliniat Geoana, aratand ca miercuri va avea o discutie mai ampla privind masurile de "recredibilizare" a partidului.
Miercuri 12 noiembrie 2014, orele 13:00, pe terasa "Morgan La Dud" are loc lansarea albumului Tempo de amor - Gabriela Costa / Alex Man.
google-analytics.com