Mediafax informeaza: Ilie Sarbu: Sergiu Nicolaescu a anuntat grupul PSD din Senat ca nu mai demisioneaza.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Sarbu a precizat ca Nicolaescu a afirmat, la sedinta de miercuri dimineata a grupului PSD din Senat, ca revine asupra demisiei din partid.
"A venit si ne-a spus ca ii pare rau ca a luat aceasta decizie si ca isi cere scuze, ca au fost unele presiuni din partea unor colegi pentru a demisiona (...). Nu ne-a spus cine a facut presiunile, a spus doar ca isi cere scuze si revine in grup si in partid", a afirmat Sarbu.
Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca a demisionat din PSD pentru ca intre el si "anumite persoane" din conducerea formatiunii exista "o nepotrivire de caracter".
El a precizat, marti, ca nu va avea nicio discutie cu PSD in privinta demisiei sale.
Nicolaescu a afirmat ca demisia din PSD, partid al carui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuita cu "un divort".
"Demisia mea din PSD este ca un divort. Nepotrivire de caractere. Vinovati putem fi si eu si celalalt. M-au deranjat mai multe persoane, anumiti oameni din conducere. Daca spun anumiti, inseamna ca nu vreau sa dau nume", a spus el.
Senatorul a mentionat ca demisia nu ii fusese inca "aprobata". "Dar va trebui sa imi aprobe hartia. Nu o sa am nicio discutie in acest sens", a adaugat Sergiu Nicolaescu.
Intrebat daca va reveni asupra deciziei de a demisiona, Nicolaescu a raspuns: "Imi cereti prea mult".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca regreta plecarea senatorului Sergiu Nicolaescu din partid si s-a aratat uimit de decizia acestuia.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca, personal, incearca sa-l convinga pe Sergiu Nicolaescu sa revina asupra deciziei de a demisiona din PSD, deoarece il pretuieste foarte mult si a avut o colaborare de 20 de ani si i-ar parea rau ca aceasta hotarare sa ramana definitiva.