Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Surse din PDL Cluj au declarat luni corespondentului Mediafax ca premierul va sosi miercuri dupa-amiaza la Cluj-Napoca, dupa ce marti va participa la sedinta de Guvern privind proiectul de buget pe 2009. "Va ajunge miercuri dupa-amiaza, in 31 decembrie, si va sta doua sau trei zile", au precizat sursele citate.
Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca organizeaza miercuri, incepand cu ora 21.30, petrecerea de Revelion in Piata Avram Iancu. La trecerea dintre ani vor urca pe scena din fata Teatrului National Ansamblul Folcloric "Dor Transilvan" si interpretii de muzica populara Amalia Codorean, Maria Lobont, Florin Rosan, Crina Varga, urmati de Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu si invitata speciala, cantareata britanica Samantha Fox. Organizatorii au pregatit, pentru miezul noptii, un foc de artificii de 15 minute, dupa care vor fi lansate in aer 2.000 de baloane. De asemenea, clujenii prezenti vor primi si pahare cu sampanie din partea municipalitatii.