Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (3.84 secunde)
Situatia de la Senat a devin incerta dupa ce senatorii Mircea Banias si Iulian Urban si-au anuntat miercuri demisiile din PDL.
‘‘Conform programului aprobat saptamana trecuta, vom avea zi de plen luni, urmand ca marti, miercuri si joi sa fie activitate in comisiile permanente.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri ca devansarea alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014 este o propunere discutata numai in cadrul USL si pe care Uniunea Social Liberala o sustine, aratand ca seful statului nu a avut o pozitie fata de aceasta propunere la intalnirea de marti.
Agerpres - Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor de la Viena si se intalneste cu omologul austriac Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul din Austria, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac.
"Funeraliile si omagiul postum in camera mortuara din holul Academiei Militare (vor avea loc) miercuri, joi si vineri", a declarat ministrul venezuelean de Externe Elias Jaua, fara a preciza unde va fi "mormantul crestin" al defunctului.
Sedinta de miercuri a fost suspendata din lipsa de cvorum Senatorii nu au putut tine miercuri sedinta de plen din cauza absentilor.
Peste un milion si jumatate de oameni au fost stransi in Paris pentru a comemora victimele atentatelor comise miercuri, joi si vineri.
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
Miercuri, ministrii propusi vor fi audiati in comisiile parlamentare, intre orele 8.00 si 14.00. ... Noul Executiv ar urma sa depuna juramantul miercuri seara, la ora 19.00, Sorin Grindeanu intentionand ca prima sedinta a Guvernului sa fie in aceeasi zi, la ora 21.00.
Marti seara, in declaratia de la Cotroceni, ocupantul functiei de presedinte a sters pe jos cu majoritatea parlamentara, pentru ca miercuri dimineata sa ridice in slavi Guvernul.
Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban 2 vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. ... MIERCURI, 19.02.2010 In cea de a treia zi de audieri, programate de Parlament, miercuri, in comisiile reunite vor intra:
O sculptura a lui Constantin Brincusi, "Pasarea in spatiu ", a fost adjudecata pentru suma de peste 27,4 milioane de dolari, miercuri seara, la casa Christie is din New York, fiind vorba despre un record mondial, relateaza AFP.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
Echipa guvernamentala va decide miercuri ce obligatii vor avea in aceasta iarna administratiile locale si cetatenii in ceea ce priveste producerea, furnizarea si plata caldurii din calorifere.
Doar miercuri au scazut toti trei indicii, in rest au fost unele mici cresteri. ... Cursul a atins un maxim de 28,8 lei/actiune in sedinta de miercuri, dupa o rapida parada a cumparatorilor chiar la deschidere.
Moneda nationala a continuat sa se deprecieze ieri, un euro fiind cu 291 de lei vechi mai scump fata de miercuri. Astfel, euro valora ieri 3,3982 lei, potrivit cotatiilor Bancii Nationale a Romaniei, in timp ce in sedinta de miercuri a fost cotat la 3,3691 lei.
Lichiditatea totala de miercuri pana ieri a ajuns la 1,51 milioane de lei, in prima parte a sedintei de ieri fiind inregistrate tranzactii de 1,12 milioane de lei. ... Titlurile au urcat in sedintele de miercuri si joi cu 14,97%, respectiv 14,72%.
Comisia Europeana (CE) va lansa, miercuri, o recomandare la adresa Romaniei privind evitarea unui deficit bugetar excesiv, de peste 3% din PIB, au declarat, marti, pentru Mediafax surse europene.
google-analytics.com