Agerpres informeaza: Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele Traian Basescu
Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele roman Traian Basescu, intr-o relatare de miercuri seara privind declaratia finala a summitului sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana.
Mentionand ca cei 27 de lideri europeni reuniti miercuri la Bruxelles au ajuns la un acord privind recapitalizarea bancilor din UE, agentia franceza de presa noteaza ca declaratia finala a summitului nu precizeaza suma vizata de recapitalizare si citeaza, in context, o declaratie a lui Traian Basescu facuta la finalul intalnirii.
"Urmatoarea etapa va fi stabilirea sumei"" implicate de procesul de recapitalizare, a explicat, la randul sau, prim-ministrul roman Traian Basescu", a relatat AFP.
Presedintele Traian Basescu a participat miercuri seara la summitul sefilor de stat si de guvern din UE de la Bruxelles, la sfarsitul caruia a sustinut o conferinta de presa.
Reuniunea celor 27 de sefi de stat si de guvern a fost urmata de summitul liderilor din zona euro, incheiat la primele ore ale zilei de joi.