Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (3.15 secunde)
Negocierile dintre sindicate si Guvern pe marginea majorarii salariului minim s-au incheiat, miercuri, dupa ce reprezentantii Executivului au decis ca salariul minim sa ramana, cel putin pana la sfarsitul acestui an, la nivelul de 500 de lei, a declarat ministrul Muncii, Paul Pacuraru."Exista riscul de escaladare a inflatiei, ca urmare a cresterii salariale nesustinute de productivitatea muncii", a motivat Pacuraru decizia Guvernului de a ingheta salariul minim.
Miercuri, BNR afitase un curs de referinta de 3,7336 lei/euro. Leul a deschis sedinta valutara de joi la cotatii apropiate de cele de miercuri seara, sub 3,75 lei/euro, dupa s-a depreciat pana la cotatii peste 3,77 lei/euro.
Rata de referinta anuntata, miercuri, de BNR, de 4,0720 lei/euro, a reprezentat un nou maxim din ultimii patru ani si doua luni.
- miercuri) a coalitiei au vizat reducerea cheltuielilor salariale din sectorul bugetar, intrucat niciun ministru nu este dispus sa anunte ca urmeaza disponibilizari.
Sosirile vor fi luni, miercuri si vineri, la orele 16:20 - aterizarea, iar la 15:05 decolarea. ... Spre Bologna plecarile se fac miercuri si duminica, decolarea fiind la orele 18:10, iar aterizarea la 19:40.
Producatorul national de gaze Romgaz va colabora cu SOCAR, compania azera de stat de petrol si gaze, pentru a face explorari impreuna in Azerbaidjan, a declarat miercuri ministrul economiei, Adriean Videanu.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,2495 lei/euro, nivel neatins din 22 septembrie, in crestere cu peste cinci bani(1,22%) fata de cel de miercuri, in urma crizei politice declansate de remanierea vicepremierului Dan Nica si iesirea PSD de la guvernare.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Miercuri, Banca Nationala a Romaniei (BNR) afisase un curs de referinta de 4,0964 lei/euro. ... Pentru moneda americana, cursul de referinta anuntat de BNR este de 2,9749 lei/dolar, in crestere cu aproape 5 bani (1,68%) fata de cel afisat miercuri, de 2,9257 lei/dolar.
Grupul rus Gazprom a anuntat, intr-un comunicat publicat miercuri seara, ca Romania si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream.
Cablul a fost avariat miercuri dimineata, la ora 11.45, in urma intervenriei unei societati care efectua lucrari de sapaturi in zona Soseaua Fundeni.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a invocat, miercuri, un viciu de fond al legii privind reducerea TVA-ului la alimentele de baza la 5%, sustinand ca aceasta nu a trecut si pe la Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii. ... Tot de miercuri, 23 martie, tramvaiul nu va mai circula decat pe doua portiuni:
Totusi, Consiliul de Administratie al Realitatea Media s-au intrunit, miercuri, si au decis sa ceara adunarii generale a actionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft, a declarat miercuri seara pentru MEDIAFAX Sorin Freciu.
"Poate sa ploua, sa ninga, noi vom fi in fiecare miercuri in fata prefecturii si ne bucuram ca oamenii s-au obisnuit deja cu noi.
Compania Nationala de Autostrazi mai asteapta doar avizul CE Guvernul asteapta un raspuns din partea Comisiei Europene in ceea ce priveste infiintarea Companiei Nationale pentru Autostrazi, deoarece regulile europene prevad anumite restrictii privind detinerea prerogativelor de reglementare cu cele de administrare, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta.Luni, premierul a anuntat ca actul normativ care reglementeaza infiintarea Companiei Nationale pentru Autostrazi va fi citit, miercuri, in prima lectura, in sedinta de Guvern, scrie Mediafax.
Master Planul General de Transport (MPGT), documentul strategic pentru infrastructura tarii in urmatorii 16 ani si in baza caruia tara noastra va primi finantarile nerambursabile de la Comisia Europeana, a fost prezentat oficial miercuri si a intrat in dezbatere publica.
Autobuzele care vor face legatura intre Aeroportul Otopeni si cele doua zone pentru suporteri vor circula miercuri intre orele 7.00 si 18.00, la intervale de sapte minute.
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Chelsea vine miercuri la Bucuresti Delegatia londezilor a anuntat ieri programul pe care-l va avea inaintea meciului cu Steaua din "optimile" Europa League.
google-analytics.com