Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (4.03 secunde)
Propunerea legislativa mai vizeaza si eliminarea prevederii prin care premierului i se permite sa repartizeze locuinte de protocol "dupa bunul plac".
Desi cunostea vechiul amplasament al terenurilor revendicate ilegal, Fotino a translatat acest amplasament, suprapunandu-l peste terenul atribuit in folosinta Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) in vederea construirii cartierului de locuinte Henri Coanda.
Cel mai "descurcaret" Printre cei care au stiut sa faca un ban cinstit din investitiile imobiliare se numara deputatul PD-L, Petru Lificiu care detinea, la inceputul anului trecut, cinci terenuri cumparate la Corbeanca, Campulung Moldovenesc, Glina, Vlasca si Predeal si cinci locuinte achizitionate, in familie, la Bucuresti, si una la Busteni, care aduc cea mai mare parte din veniturile familiei.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
Locatarii sunt revoltati si spun ca furnizorul de apa, Aquatrans, nu ar fi trebuit sa le opreasca apa pe vechea conducta, in conditiile in care doar cateva locuinte au fost racordate la instalatia noua. ... „Doar 13 locuinte au apa la robinete.
Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia, a gasit sprjinul colegilor din Constanta in vederea realizarii de locuinte pentru tineri. ... Noul viceprimar, Decebal Fagadau, impreuna cu alti colegi, au realizat documentatia tehnica pentru un ansamblu de locuinte ieftine pentru tinerii din Medgidia, care va fi inmanata dl.
Reprezentantii Colegiului Prefectural s-au intrunit ieri in sedinta, la sediul Prefecturii Valcea, pentru a analiza proiectul tehnic „Cartier de locuinte - Cazanesti“. ... Pe 27 dintre ele se vor face locuinte, in prima faza.
Acest teren va fi folosit pentru cea de-a doua faza a poiectului "Locuinte ieftine pentru tineri" dupa ce primele locuinte de acest gen vor fi realizate pe strada Baba Novac.
Revenind la ordinea de zi a sedintei, de mentionat ca alesii locali au votat realizarea unui studiu de fezabilitate privind reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din municipiul Mangalia;
Astfel, se urmareste sustinerea persoanelor cu handicap prin directionarea fondurilor Loteriei Romane exclusiv pentru plata prestatiilor sociale ce revin persoanelor incadrate in grad de handicap, construirea de centre de recuperare, centre respiro, locuinte protejate pentru copii si adulti cu handicap asigurarea transportului gratuit precum si asigurarea fondurilor pentru reinsertia sociala si profesionala.
PAID intentioneaza sa incheie un protocol cu autoritatile locale privind asigurarile obligatorii de locuinte, insa ideea nu este agreata de municipalitatea craioveana Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat ieri ca va permite Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) sa se implice in mod direct in vanzarea asigurarilor obligatorii de locuinte pe care le emite (denumite polite PAD).
Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare. ... Consilierii dorohoieni au aprobat incredintarea directa a lucrarii motivind necesitatea construirii urgente a respectivelor locuinte.
Uniunea Europeana a Constructorilor si Promotorilor din Constructii (UEPC) solicita Consiliului European al Ministrilor pentru Afaceri Economice si Financiare (ECOFIN) reducerea TVA pentru constructiile de locuinte publice si private in toate statele Uniunii Europene.
In aceste conditii, specialistii imobiliari considera ca piata anuala nu este de 30.000 de locuinte, ci doar de doua-trei mii, deoarece un numar de 22.000 - 23.000 sunt in regie proprie si restul de patru-cinci mii sunt construite cu subventii de la stat.
Astfel, reprezentantii unui fond de investitii au precizat ca vor constru 40 de locuinte in localitatea Piscu, iar o firma de telefonie mobila a precizat ca va ridica 20 de case.
Inasprirea conditiilor pentru acordarea de credite loveste si in creditele imobiliare, adica la cele pentru locuinte. Recentele norme ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au rolul de a diminua apetitul romanilor atat pentru creditele de consum, cat si pentru creditele ce au ca destinatie achizitionarea sau constructia de locuinte.
Bancile autohtone au mai anuntat o serie de masuri menite a face creditele pentru locuinte mai accesibile, in conditiile intrarii in vigoare a noilor norme de creditare impuse de Banca Nationalaa a Romaniei (BNR) si a pregatirii unor restrictii la imprumuturile in valuta.
Persoanele care au fost evacuate din casele retrocedate ar putea beneficia de un program separat de locuinte sociale, potrivit ministrului delegat pentru lucrari publice, László Borbely. Proiectul va intra in atributiile Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Pentru aceasta, insa, mai avem de asteptat cel putin un an, pentru ca sa se ieftineasca imprumuturile pentru locuinte, iar accesul la astfel de credite sa fie mai lejer.
google-analytics.com