Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (3.18 secunde)
"In mediul rural exista o perceptie slaba in ceea ce priveste asigurarile in general si asigurarile de locuinte, in principal. ... Peste 100.000 de locuinte in Craiova Asigurarea obligatorie a functionat si pana in 1995, dar a fost inclusa in impozitul pe cladire.
A scazut numarul furturilor din locuinte In cele 3% de gospodarii din total care au suferit pagube, cele mai intalnite daune au fost cele cauzate de inundatii, 52,8%.
Pe langa acestea, continuam programul de constructii de locuinte sociale in zona M.I.
Particularii care inchiriaza locuinte la cheie au un "sediu" propriu Relativ foarte ieftina este, ca o alternativa la cazarea la unitatile hoteliere "cu stele", cazarea la particulari:
In momentul achizitionarii unei case, un rol determinant il are costul acesteia, alegerea unei locuinte in defavoarea alteia facandu-se, de cele mai multe ori, in functie de pret. Costul unei locuinte nu este insa intotdeuna egal cu pretul de cumparare.
Cu toate ca sustin aceasta idee, in piata exista si specialisti care considera ca nici varianta inchirierii unei locuinte, in detrimentul achizitionarii ei, nu este tocmai dezavantajoasa.
Clientii bancilor de locuinte vor beneficia de o deducere din veniturile anuale impozabile pana la 300 de lei din suma economisita. ... Reprezentantul unei banci de locuinte sustine ca prin noul Cod Fiscal statul sustine sistemul de economisire si creditare.
Asta pentru ca numarul locuintelor terminate in primul semestru al lui 2006 a fost de 11.914, in crestere cu 1.915 locuinte fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din subventii bugetare au fost realizate 630 de locuinte.
"De asemenea vrem sa adoptam o hotarire referitoare la repartizarea terenurilor pentru construirea de locuinte in cartierul Dimitrie Cantemir, precum si o hotarire privitoare la planul de urbanism pentru acest cartier si pentru constructia a 46 de locuinte prin credit ipotecar, in Micro 17, pentru tinerii in virsta de pina la 35 de ani.
O companie imobiliara cu sediul in Marea Britanie ofera locuinte in ansamblul rezidential Planorama, care se construieste in zona Doamna Ghica din Bucuresti. ... In privinta Litoralului, companiile imobiliare straine le ofera britanicilor locuinte de vacanta cu cel putin 25% mai scump fata de pretul de pe piata romaneasca.
Pe de alta parte, nicio banca nu va acorda credite pentru cumpararea unei locuinte persoanelor cu venituri mici. ... Acesta a aratat ca la fel s-a intamplat cand s-a majorat impozitul la chirie, incasarile statului injumatatindu-se din cauza ca s-a redus numarul celor care declarau ca inchiriaza locuinte.
Preturile sunt cele care fac din targ mai mult un loc de vizitare decat unul de cumparare a unei locuinte. ... Targul lanseaza oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux. ... Asa cum era de asteptat, cele mai scumpe locuinte raman cele din Bucuresti.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Acest lucru poate fi posibil datorita faptului ca numarul celor care sunt interesati si indeplinesc conditiile necesare pentru achizitionarea unei locuinte este limitat, iar daca cererea va scadea, vor scadea si preturile. ... "La ora actuala, oferta de locuinte nu satisface decat 60% din cerere.
Prin "Creditul pentru Orice" in euro, romanii pot beneficia de o dobanda de 3,95% daca garanteaza cu ipoteca unei locuinte. ... Acest credit este destinat cumpararii, construirii de locuinte si achizitionarii de terenuri aflate in intravilan construibil, scos din circuitul agricol, pentru constructii, amenajari/ modernizari/reparatii de locuinte.
Iar atat timp cat acest proiect nu va fi schimbat radical si bine fundamentat, asigurarile obigatorii pentru locuinte nu vor aparea prea curand pe piata, considera Stan.
Conform analizei, pe piata romaneasca au fost construite in ultimii ani cel mult doua locuinte la mia de locuitori, nivel de patru ori mai redus decat ritmul de livrare din Europa.
Pretul este criteriul principal in alegerea unei locuinte in Constanta. ... Pe saptamana ce trece, proprietarii de locuinte din Constanta salta pretul chiriilor. ... In zona semicentrala, pretul la locuinte este in medie de 1200 - 1300 pe metrul patrat la spatiile vechi si de 2000 de euro la cele noi.
google-analytics.com