Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (6.26 secunde)
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Banca pentru locuinte organizeaza la Constanta, pe data de 13 martie a.c., incepand cu orele 18.00, o operatiune de promovare si angajare de personal pentru reteaua proprie a bancii.
Daca pana acum constantenii apelau la firmele imobiliare doar pentru a cumpara sau a vinde locuinte pentru uz propriu, in prezent, tot mai multi isi dau seama de profitul pe care-l pot obtine.
Romania va accesa, in premiera dupa integrarea in UE, fonduri structurale pentru constructia de locuinte, a declarat ieri ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu. ... Ministrul Integrarii a mai spus ca este o componenta care a fost introdusa tocmai pentru a potoli nevoia de locuinte la nivel european.
Daca in tari ca Franta si Germania numarul proprietarilor reprezinta 40-60% din intreaga populatie, in Romania gradul de improprietarire cu locuinte depaseste 90%.
Pentru majoritatea craiovenilor, achizitionarea unei locuinte inseamna multa bataie de cap, mai ales ca strangerea banilor necesari nu este la indemana tuturor.
Pe de alta parte, cererea pentru noile locuinte este destul de mare daca tinem cont ca deja s-au achizitionat locuinte din proiectele rezidentiale anuntate pentru acest an.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut.
Creditul-punte este un imprumut pe termen scurt si reprezinta primul pas spre cumpararea unei locuinte mai mari.
Apartamentele situate la ultimele niveluri sunt cu aproximativ 10 - 15% mai ieftine decat cele situate la etajele intermediare raportat la pretul celorlalte locuinte din blocul respectiv", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... Aceste locuinte se tranzactioneaza destul de greu.
Costurile vor creste mereu, atata timp cat nu se va incepe constructia de locuinte. ... Acestia spun ca nu exista o limita a suportabilitatii pretului de catre populatie, singura care dicteaza pe piata fiind criza de locuinte.
Din aceasta cauza, nu este de asteptat ca preturile, deja mari pentru terenuri sau pentru locuinte, sa creasca din nou semnificativ", a declarat Edmond Bogdan Desliu, director de tara al Premiumred Romania, divizia pentru investitii imobiliare a Volksbank.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei.
La sfarsitul anului trecut se aflau in constructie 98.167 de locuinte, peste jumatate (52,1%) in mediul urban, se arata intr-un comunicat al INS.
Traiul ieftin în locuintele statului a devenit un vis frumos, chiria crescând, de la 1 aprilie, de patru ori.Închirierea unei locuinte ANL, sociale sau din fondul de stat nu îi va mai costa pe craioveni o nimica toata, noile modificari legislative marind de patru ori chiria pe care acestia o datoreaza.
Din ce in ce mai multi romani opteaza pentru locuinte noi. ... Unii experti imobiliari sustin ca preturile locuintelor in astfel de proiecte, adica de locuinte noi, sunt mai reduse decat in cazul imobilelor construite inainte de '89.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) au decis infiintarea Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania (ABDLR) in scopul promovarii si dezvoltarii economisirii-creditarii in sistem colectiv pentru domeniul locativ, dar si pentru acordarea de consultanta si consiliere persoanelor interesate de acest sistem in Romania, potrivit unui comunicat HVB BpL.
„Daca se vor vinde cel putin 30% din locuinte, înseamna ca proiectul este rentabil si vom demara lucrarile“. În prezent, nu am reusit sa aflam câte locuinte au fost rezervate, si mai ales câte precontracte s-au încheiat. ... Din 300 de locuinte, 30% înseamna circa 90 de precontracte.
google-analytics.com