Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (2.49 secunde)
„Daca se vor vinde cel putin 30% din locuinte, înseamna ca proiectul este rentabil si vom demara lucrarile“. În prezent, nu am reusit sa aflam câte locuinte au fost rezervate, si mai ales câte precontracte s-au încheiat. ... Din 300 de locuinte, 30% înseamna circa 90 de precontracte.
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
Dezvoltatorii imobiliari vor prezenta la a doua editie din 2008 a Targului Imobiliar National tIMOn peste 20.000 de locuinte, in valoare totala de peste patru miliarde de euro, in proiecte rezidentiale din Romania, Egipt, Bulgaria, Spania si Brazilia, au anuntat organizatorii expozitiei.
Pentru ca în oras nu prea mai exista suprafete disponibile pentru constructii, iar craiovenii vor locuinte cât mai aproape de centru, mansardele blocurilor devin din ce în ce mai tentante.Chiar daca nu au urcat niciodata într-o mansarda de bloc, cei mai multi craioveni spun ca le surâde ideea de a locui într-una, mai ales daca pretul lor este sub pretul pietei.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank.
Mans Euroconstruct Impex S.R.L., care se incadreaza in programul guvernamental de reabilitare al blocurilor de locuinte, program ce urmareste cresterea confortului termic al locuintelor si, in acelasi timp, scaderea consumului de resurse naturale care sunt folosite pentru incalzirea acestora.
Cererea de locuinte ramâne la cote ridicate si în 2008, spun agentii imobiliari, dar numarul tranzactiilor imobiliare stagneaza. ... „Aplicarea noului Regulament al BNR va limita accesul la credite si, în acelasi timp, va limita accesul potentialilor clienti la locuinte.
Preturile pe piata rezidentiala din Romania s-ar putea reduce in perioada urmatoare, nivelul acestora urmand sa fie stabilit de gradul de accesabilitate la achizitia unei locuinte, si nu de dezechilibrul dintre cerere si oferta, apreciaza reprezentantii companiei de servicii imobiliare RE/MAX.
Acestea au pierdut teren în fata apartamentelor si caselor aflate în constructie sau finalizate.Marele avantaj al achizitionarii unei locuinte aflate în faza de proiect sau de autorizare este acela ca viitorul proprietar poate beneficia de un discount (în general, se situeaza între 10 si 20%).
Acestea au pierdut teren în fata apartamentelor si caselor aflate în constructie sau finalizate.Marele avantaj al achizitionarii unei locuinte aflate în faza de proiect sau de autorizare este acela ca viitorul proprietar poate beneficia de un discount (în general, se situeaza între 10 si 20%).
Bugetul pentru constructia de locuinte prin ANL s-ar putea dubla pana anul viitor, acest aspect fiind discutat la sedinta de Guvern de saptamana trecuta.
Guvernul a decis ieri majorarea primelor acordate de stat tinerilor care detin economii la bancile care deruleaza programe pentru locuinte si cresterea subventiei de stat de la 20 la 30% din cheltuielile pentru construirea unei case proprietate personala.Valoarea primei anuale pentru economiile din bancile care deruleaza programe pentru locuinte va creste de la 15 la 25% din sumele economisite, pentru tinerii care doresc sa-si cumpere o locuinta.
Majoritatea sunt concentrate in zona de est a Craiovei, unde s-a batut moneda pe cele mai multe cartiere de locuinte noi. ... De la inceputul anului si pana acum au vandut trei case, iar pe tot anul erau in proiect 50 de locuinte.
Cererea a scazut drastic pe fondul introducerii de reguli restrictive la credite, iar proprietarii au fost nevoiti sa stagneze preturile la locuinte si terenuri. ... Totusi, atata timp cat numarul acestor locuinte este de 10-15 dintr-un total de cateva sute de oferte, nu se poate vorbi despre o tendinta.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Programul "Prima casa" trebuie extins si dedicat, in principal, constructiei de locuinte noi, astfel incat atat statul, cat si industria de pe orizontala sa aiba de castigat, a declarat, marti, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), Laurentiu Ploscean.
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. Oferta totala a fost insa mult mai bogata, de aproape 9.000 de locuinte. ... Asa se face ca din 9.000 de locuinte scoase la vanzare, s-au rezervat putin peste 200.
Cumparatorii pot face o serie de greseli la achizitionarea unei locuinte. ... "In momentul cumpararii unei noi locuinte nu incercati sa va ganditi doar la ce pret veti putea revinde imobilul respectiv peste cativa ani.
google-analytics.com