Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (3.16 secunde)
In Oltenia, s-au acordat 350 de credite pe programul "Prima casa", 80% dintre ele fiind pentru locuinte vechi.
Daca in anii trecuti achizitionarea unei locuinte parea doar un vis frumos, preturile ajungand la niveluri extrem de ridicate, de multe ori mult peste valoarea caselor, anul acesta, lucrurile s-au schimbat. ... Garsonierele nu sunt singurele locuinte accesibile. ... In general, aceste locuinte sunt fara imbunatatiri.
El a adaugat ca 89% dintre politele incheiate au vizat locuinte din categoria A si 73% au ca beneficiari clienti din mediul urban. ... 260/2008 nu are nici o legatura cu asigurarile facultative de locuinte.
87, este in curs de demolare, iar in locul ei vor aparea probabil cateva blocuri de locuinte. ... Andi Gaiu, actionarul cel mai important de la Redexim, ne-a precizat ca israelienii voiau sa construiasca locuinte.
"sa existe necesitatea unei locuinte ", solicitantii sa aiba un venit lunar de cinci milioane lei pe familie si sa nu aiba rate la banca neplatite sau care sa fie mai mari decit venitul.
"In mod normal, oricine incepe sa construiasca o casa are si un proiect, dar noi primim materiale si nu putem sa le distribuim pentru ca nu avem nici macar un tabel cu materiale necesare unei locuinte.
Multi dintre ei nu si-au putut racorda la retea baia si bucataria pentru ca, daca ambele conducte s-ar duce in canalizare, toata mizeria s-ar revarsa in locuinte.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei le-a prezentat apoi oamenilor adunati sa-i asculte proiectul sau referitor la construirea de "locuinte adevarate, nu fantasmagorice ca cele din momelile electorale ale lui Mazare".
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Iasi ca partidul sau va insista in Parlament pentru introducerea in plafonul de garantii de stat pe 2010 a programului pentru construirea a 50.000 de locuinte sociale, in ciuda refuzului PD-L.
Piata creditului pentru locuinte, in lei si valuta, a crescut in 2004 fata de 2003 cu aproximativ 60%.
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce. ... Marul discordiei l-a constituit proiectului privind construirea de locuinte in Cartierul Henri Coanda din Bucuresti.
Developerii spun ca preturile ar putea sa mai scada, si astfel s-ar mai rezolva si o parte din “criza de locuinte“, doar daca initiativa privata ar fi stimulata. De pilda, reprezentantul unei firme care construieste complexuri rezidentiale are un proiect pentru 5.000 de locuinte in jurul Capitalei.
In opinia lui, “in tarile care au aderat la Uniunea Europeana in 2004 preturile la locuinte au crescut in aceasta perioada cu 10%“.
Autoritatile reiau ideea introducerii obligativitatii asigurarilor pentru locuinte. ... Presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci din Senat, liberalul Varujan Vosganian, a declarat ieri ca va fi gasita o formula prin care statul va contribui cel putin pentru inceput la plata primelor de asigurare pentru locuinte.
Cele mai multe locuinte s-au construit anul trecut in judetele Suceava (1.961 locuinte), Ilfov (1.793 locuinte) si municipiul Bucuresti (1.725 locuinte).
Cele opt blocuri de locuinte aflate in proprietatea Mittal Steel au fost cumparate la mijlocul acestei luni de firma Vega '93 SA.
Statul va stabili pana la sfarsitul saptamanii o grila foarte stricta de criterii insotite de punctajele aferente pentru acordarea de locuinte celor care vor sa beneficieze de programele Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL). ... In acest an, ANL va finaliza circa 5.000 de locuinte destinate tinerilor.
Creditul ipotecar este foarte slab dezvoltat in timp ce nevoia romanilor de a avea propriile locuinte este in plina crestere.
google-analytics.com