Cautare

2373 de rezultate pentru "liste note examen suplinire brasov" (3.04 secunde)
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
Producatorul elen de lactate Olympus, prezent in Romania din 1999, a inaugurat oficial ieri cea mai mare si mai avansata tehnologic fabrica de lactate din Romania, la Halchiu, in judetul Brasov. ... Amplasarea la Brasov a acestei investitii este extrem de importanta.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Autostrada Comarnic Brasov nu inseamna doar un drum, ci si o dezvoltare substantiala a zonei.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Balonul dintre munti ' Acoperisul presostatic al patinoarului din Poiana Brasov este ridicat la capacitate maxima 35 de zile, 20 de ore si 40 de muncitori, dintre care 25 de detinuti de la Penitenciarul Codlea, au fost necesari pentru montarea, ancorarea si umflarea balonului presostatic ce va acoperi patinoarul din Poiana Brasov, arena de gheata necesara si obligatorie pentru desfasurarea Micii Olimpiade de la Brasov (17-22 februarie).
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
Noi avem un echipaj in zona Cheia si alaturi de noi se afla si colegii de la Prahova, care actioneaza pe raza judetului lor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, subcomisarul Cosmin Giosanu pentru adevarul.ro.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! ... Ceea ce se anunta a fi o seara linistita s-a incheiat in note de disperare accentuata. ... Eurovision si angajata TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpana pe scena de la Brasov.
Chiar daca n-au treaba cu politica, poate doar cu datul din gura (ca orice femeie - chestie valabila in special pentru una dintre candidate, care are experienta, mai mult sau mai putin recunoscuta, intr-ale vocalizelor), Florenta Marinescu si Cornelia Beres au incaput (destul de inghesuit) in liste.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca participarea PNL si PD pe liste separate la alegerile pentru Parlamentul European ar fi un "semnal politic prost".
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
La fel, consilierii din consiliile judetene si locale isi vor pierde mandatul obtinut pe liste de partid daca vor fi demisi sau daca vor demisiona din partidul pe ale carui liste au candidat.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune. ... In schimb, democratii spun ca vor merge pe liste separate.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. ... "Exista o hotarare la nivelul Aliantei de a participa pe liste comune. ... Insa liberalii nu au adus deocamdata in discutia publica un punct important al alegerilor europarlamentare, cel referitor la ponderea fiecarui partid pe liste.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
google-analytics.com