Cautare

2081 de rezultate pentru "martis beatrice galati" (3.11 secunde)
Acestea sunt doar cateva din aspectele prezentate intr-o scrisoare electronica de Beatrice Cauuet, arheolog de anvergura internationala de la Universitatea "Le Mirail" Toulouse (din Franta), referitoare la activitatea de cercetare de peste 4 ani efectuata pe santierele de la Rosia Montana.
Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. ... Medicul Beatrice Mahler: ... Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, vine cu o veste teribila.
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. ... Sunt si scumpe, dar si accesibile!", ne-a spus Beatrice Mistodinis.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Sef al santierului arheologic (inclusiv al acelor lucrari de suprafata despre care Beatrice Cauuet afirma ca "au fost incheiate prematur") a fost desemnat...
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Atelier Beatrice a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi al Capitalei. La standul lui Beatrice iubitorii de frumos au putut achizitiona: ... Beatrice va organiza intre 6 - 10 decembrie, la Romexpo, un targ hand-made in cadrul targului Cadouri de Craciun.
Beatrice Mahler, directoarea Spitalului Marius Nasta din Bucuresti, pune numarul mare de cazuri care se inregistreaza zilnic in Bucuresti pe seama concediilor si spune ca aceasta evolutie este ingrijoratoare. ... Beatrice Mahler se arata ingrijorata de cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Bucuresti.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
google-analytics.com