Realitatea.net informeaza: Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata. Doi angajatti din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile ingrozite ale concurentilor, scrie click.ro.
Ceea ce se anunta a fi o seara linistita s-a incheiat in note de disperare accentuata. Cu putin timp inainte ca Paula Seling si Ovi sa fie anuntati drept marii castigatori ai finalei nationale Eurovision, cu piesa "Miracle", un accident teribil le-a dat mari emotii organizatorilor. Alexandra Cepraga (62 de ani), regizor muzical, jurata la finala natională Eurovision si angajata TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpana pe scena de la Brasov.
In timpul transmisiei in direct, in momentul in care prezentatoarea Nicolle Stanese i-a strigat numele di a invitat-o pe scena, mama actritei Kitty Cepraga a cazut in gol de la cel putin un metru inaltime si s-a lovit atat de tare, incat a fost necesara interventia celor de la SMURD. Desi TVR si presedintele juriului, Mădălin Voicu, au incercat sa mascheze incidentul nefericit, sustinand ca juratul a căzut de la doar 70 cm, lucrurile stau cu totul altfel, intreg filmul accidentului fiind surprins de fotoreporterii de la click.ro.
In urma cazaturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav si s-a ales cu un umar dizlocat si mai multe contuzii la nivelul picioarelor. Cei care au ridicat-o imediat dupaă cazatura si au ajutat-o sa se aseze pe un scaun nu au stiut ca Cepraga are umărul dizlocat, asa incat femeia a indurat in acele secunde chinuri cumplite.
De durere, juratul si-a inghitit limba, fiind la un pas de moarte. Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede ca situatia este grava si i-au salvat viata Alexandrei Cepraga. Este vorba despre jurnalista Cristina Lazar, membru in echipa Iulianei Marciuc la "Destine ca-n filme" (TVR 2) si asistentul de camera Razvan Niculae. Cu tarie si prezenta de spirit, Razvan Niculae si-a bagat mana in gura femeii si a ajutat-o să nu se asfixieze.