Cautare

2373 de rezultate pentru "liste note examen suplinire brasov" (4.03 secunde)
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Ca urmare, pe liste pot aparea tot felul de oameni din tot felul de motive.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Atunci va intreb despre Brasov: olimpiada se va disputa - despre care vorbeati la inceput - in 2013 in zona Brasov, Predeal.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei.
Licitatia pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) al autostrazii Bucuresti-Brasov a fost amanata cu o saptamana la cererea mai multor companii care au achizitionat caietul de sarcini, anunta The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Ministerului Transporturilor.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta. ... Potrivit Centrului Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu (CIDRM), Judecatoria Brasov a respins vineri 13 februarie a. ... printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de compania Kronospan Romania impotriva sanctiunii aplicate de Garda de Mediu Brasov.
google-analytics.com